Mainos

Pääsiäisen live-seuranta: Viidelle lieviä vammoja rekkakolarissa – aamulla huono ajokeli

Pääsiäisen menoliikenne on vilkkaimmillaan torstaina ja perjantaina. Liikenneviraston mukaan pääsiäisenä liikennettä on jopa tuplasti tavallista enemmän.

Kello 13:56 Oulun Ideaparki-kauppakeskuksessa pitkäperjantaina ilmainen pizza houkutteli paikalle satoja jonottajia. Lue juttu täältä.

Kello 9:22 Pääsiäisen menoliikenteessä poliisi antoi eilen kymmeniä sakkoja valtateillä 3,4 ja 5, tiedottaa Hämeen poliisilaitos. Poliisin kamera-autot kuvasivat lisäksi satoja ylinopeutta ajavia kuljettajia torstaina. Poliisi muistuttaa valvovansa tänäänkin menoliikennettä.

Kello 9:18 Hämeen poliisilaitos kertoo pääsiäisen aloituksen työllistäneen poliisia viime yönä. Suurin työllistäjä oli alkoholiin liittyvä häiriökäyttäytyminen. Esimerkiksi putkaan joutui viime yönä vajaa kaksikymmentä ihmistä päihtymyksen takia. Näistä suurin osa Lahdessa.

Kello 7:19 Pääsiäisen menoliikenne jatkuu tänään pitkäperjantaina odotettavasti eilistä rauhallisempana. Tampereen tieliikennekeskuksen päivystäjän Marko Nuutisen mukaan eniten liikennettä on odotettavissa kello 9–14 välille. Suurimmat liikennemäärät keskittyvät pohjoiseen suuntaaville valtateille 3, 4, 5 ja 9.

– Tänään kannattaa varautua huonoon ajokeliin ja olla tarkkana kuin porkkana ajossa, Nuutinen neuvoo.

Huomisesta alkaen sään odotetaan paranevan.

Kello 4.30 Yksi loukkaantui lievästi henkilöauton ajettua tunnelin seinään Pietarintiellä Loviisassa. Tunneli oli Helsingin suuntaan hetken suljettuna. Poliisi tutkii turman syytä.

Kello 4:15 Varsinais-Suomessa Salossa on kuollut mies rivitalon huoneistopalossa. Ei muita loukkaantuneita eikä evakuointeja. Poliisi tutkii syttymissyytä.

Kello 3:00 Kymenlaaksossa Virolahdella on sattunut rekan ja henkilöauton risteyskolari. Henkilöautossa olleet viisi ihmistä eivät ensitietojen mukaan saaneet vakavia vammoja, mutta kaikki vietiin sairaalaan tarkastettaviksi.

Kello 1:10 Hyvää pitkäperjantaita! Tänään muistetaan Jeesuksen ristiinnaulitsemista. Suomen ortodoksinen kirkko viettää pitkäperjantaita samaan aikaan luterilaisen kirkon kanssa, kun taas esimerkiksi Venäjän ja Kreikan ortodoksikirkoissa pitkäperjantai osuu huhtikuun lopulle.

Kello 21.55: Pitkäperjantaina kannattaa ottaa liikenteessä huomioon vaihteleva ajokeli. Suomeen leviää lännestä uusi lumisadealue. – Lumisade näyttäisi olevan sakeimmillaan aamulla länsipuolella, Pohjanmaan suunnalla. Ajokeli on ainakin siellä huono, MTV:n meteorologi Liisa Rintaniemi toteaa.

Kello 21.32: Hyvää pääsiäistä, toivottaa pääsiäispupu Justiina. Kuva otettu tänään Ullavassa. 

Kello 20.11: Juna- ja bussiliikenteessä eletään yhtä vuoden vilkkainta sesonkia.

3:00

Klo 19.33: Lumisade on sakeimmillaan Pohjois-Pohjanmaalla, muun muassa Oulun seudulla ajokeli on huono lumen tulon vuoksi, kertoo MTV:n meteorologi Liisa Rintaniemi. Etelämpänä sää on pakastumassa yötä kohden, eli osa teistä voi jäätyä yön aikana.

Kello 18.15: Pääsiäisen menoliikenne on sujunut erittäin rauhallisesti, Liikennevirastosta kerrotaan. 

– Melkein voisi sanoa, että on ollut rauhallisempaa kuin normaalina perjantaina, liikennepäivystäjä Jori Hilden sanoo STT:lle.  

Kello 17.45: Onnettomuuspaikan raivaus Kehä I:llä on ohi.  Turma jumitti liikennettä myös länteen päin menevällä kaistalla, sillä ihmiset pysähtyivät ottamaan kuvia onnettomuuspaikalle, ylikonstaapeli Antti Lyytikäinen Länsi-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta kertoi

Kello 17.15: Liikenneviraston liikennepäivystäjä Marjatta Talliniemi muistuttaa, että talvirenkaat ovat tarpeen pääsiäisliikenteessä osassa Suomea.

– Etelässä ei isompia ongelmia ole, koska pääväylät on suhteellisen kuivia,Talliniemi kertoo MTV Uutisille

– Jos menee Keski-Suomesta ylöspäin niin suosittelen ehdottomasti talvirenkaita, sinne ei kannata kesärenkailla lähtee.

Kello 16.35: Kehä I:llä Etelä-Suomessa on ruhkautunut pahasti ja liikenne itään päin on kokonaan poikki. Syynä ovat Espoon Lintuvaaran kohdalla itään päin mentäessä kuormurin lavalta pudonneet metalliputket.

Kello 16.06: Oulussa on jo liikenteessä kolissut.

Kello 15.53: Liikenneviraston liikennepäivystäjä Marjatta Talliniemen mukaan pääsiäisen menoliikenne näyttää tällä hetkellä aika hyvältä.

– Liikennemäärät ovat alkaneet kasvaa nelostiellä Helsingistä Lahden ja Heinolan suuntaan. Aika reippaasti on liikennettä mutta ei jonoksi asti.

– Pahin tilanne on Pohjoispohjanmaan ja Kainuun suunnalla, Oulun moottoritie on hyvin ruuhkainen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.