Mainos

Joulun liveseuranta: Jouluaamu sai järkyttävän käänteen – nuori nainen löydettiin hangesta kuolleena

MTV Uutiset seuraa joulunviettoa alla olevassa, jatkuvasti päivittyvässä artikkelissa.

14.43 Vesiin jäätyneistä joutsenista huolestuneet kansalaiset ovat soitelleet tänään ahkerasti pelastusviranomaisille. Esimerkiksi Turusta kerrotaan, että hälytyksiä on tullut joulupäivän aikana useita, mutta yhdessäkään tapauksessa lintu ei ole ollut todellisessa hädässä.

14.42 Osa epäonnisen Kanarian-lennon matkustajista ei ole päässyt vieläkään joulunviettoon.

12.25 Lapsiperheen kauhunhetket aattoiltana: Ovea hakattiin raivoisasti, huppupäinen kaksikko riehui pihalla – Poliisi: "Ei se joulupukki ollut". Lue lisää tästä linkistä.

11.53 Joulun paluuliikenteeseen on luvassa huonoa ajokeliä. Ilmatieteen laitoksen mukaan keski- ja kaakkoisosiin on odotettavissa huomiseksi lumi- ja räntäsateita, kertoo Ilmatieteen laitos. Sadealue saapuu Suomeen lounaasta tänä iltana. Paluuliikenne on vilkkaimmillaan huomenna.

11.28 Haapavedeltä löytyi jouluaattoaamuna rivitalon pihapiiristä hangesta kuolleena paikallinen nuori nainen.​​​​​​​

11.26 Miestä puukotettiin viime yönä Salossa kaulan alueelle. Puukotusta edelsi perheriita.

10.14: Toistaiseksi tuntematon mies pahoinpiteli nyrkein ravintolan edustalla seissyttä miestä. Pahoinpitely jatkui, vaikka mies kaatui maahan. Tapaus sattui viime yönä Oulun Jäälissä.

9.08: Poliisi vieraili monessa kodissa viime yönä. Poliisin tilannekeskuksista eri puolilta Suomea kerrotaan, että suuri osa yön tehtävistä on ollut kotihälytyksiä. 

6.35: Espanjan Kanariansaarille jumiin jääneet noin 200 matkustajaa on laskeutunut yöllä kello 2.22 Helsinki-Vantaan lentokentälle. Lue lisää täältä.

06.30: Äänekosken Metsä Groupin tehdasalueella syttyi yöllä tulipalo polttoainesiilossa. Palo oli aamulla hallinnassa, eikä siitä aiheutunut henkilövahinkoja tai aineellisia tappioita.

22.00: Joulun liveseuranta hiljentyy aattoyöksi. MTV Uutiset toivottaa lukijoilleen oikein hyvää ja rauhallista joulua!

21.30: Huonoja uutisia etelä- ja lounais-Suomen joulunviettäjille: potauisen joulupäivän jälkeen sää lämpenee ja taas sataa vettä. Koko sääennusteen voit lukea tästä

20.30: Finnairin epäonninen joululento Kanarialta pääsee vihdoin matkaan ja jumissa olleet suomalaisturistit yöksi kotiin! Lue koko juttu tästä linkistä.

18.04: Heinolan Hevossaaren Citymarketin pihalla olevasta kontista varastettiin suuri määrä uudenvuoden ilotulitteita lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisenä aikana. Varkaan epäilleen käyttäneen rälläkkää ja vieneen tulitteet pois autolla.

18.00 Lentoyhtiö Finnair vahvistaa, että Kanarialla jumissa olevat lähes 200 suomalaisturistia eivät ennätä jouluaatoksi kotiin. Teknisen vian takia viivästyneen lennon arvioidaan olevan perillä Suomessa noin kello kahdelta aamuyöllä joulupäivänä. Lue koko juttu tästä

14.39 Vantaan K-Citymarket Jumbossa koettiin aattoaamuna nahistelua ja etuilua, kun kaupan perinteinen joulusuklaiden alennusmyynti alkoi. Lue lisää tästä linkistä.

14.35 Kanarialla jumissa olevien suomalaisten kotiinpääsy yhä mysteeri. Finnair ei aio hakea lomalaisia toisella koneella.

12.46 Sankka lumentulo on aiheuttanut sähkökatkoja etenkin itäisessä Suomessa. Puolenpäivän jälkeen ilman sähköä oli vajaat 2100 asiakasta.

12.00 Joulurauha julistettiin Turun Vanhalla Suurtorilla. Vuonna 2016 joulurauhan julistuksen turvatoimia kiristettiin. Niiden lisäämisen taustalla olivat muun muassa Euroopassa koetut terrori-iskut, joissa yleisöjoukkoon oli ajettu kookkailla ajoneuvoilla.

Lounais-Suomen poliisista kerrottiin jouluaattona STT:lle, että joulurauhan julistuksen turvatoimet pidettiin tänä vuonna samalla tasolla kuin viime jouluna. Esimerkiksi Turun keskustan Uudenmaankatu suljettiin tapahtuman ajaksi.

9.47 Suonenjoella Pohjois-Savossa varhain tänään ilmennyt vika hätäpuheluiden soittamisessa on saatu korjattua. Hätäkeskuslaitos tiedotti aamulla, että Elisan verkon vian takia oli häiriöitä hätäpuheluiden soittamisessa. Häiriön syy oli säästä johtunut alueella sähkövika, joka johtui säästä.

9.40 Maan itä- ja keskiosissa ajokeli on huono aamupäivällä lumisateen, pöllyävän lumen ja lumisten teiden vuoksi, ilmenee Ilmatieteen laitoksen varoituskartasta. Varoitus mahdollisesti vaarallisesta tiesäästä on annettu Pohjois-Pohjanmaalle ja Keski-Suomen sekä Päijät-Hämeen maakuntiin sekä alueille niistä itään.

9.23 Joulutervehdykset ovat vallanneet sosiaalisen median. Tässä alla niistä muutamia.


7.02 Energiateollisuuden sähkökatkokartan mukaan lähes 1 200 kotitaloutta oli ilman sähköjä aamuseitsemän aikaan. Sähköjä oli poikki muun muassa Lieksassa ja Ilomantsissa Pohjois-Karjalassa sekä Hämeenlinnassa ja Padasjoella Hämeessä.

6.33 Ilmatieteen laitos on antanut varoituksen huonosta ajokelistä Päijät-Hämeeseen, Kymenlaaksoon, Etelä- ja Pohjois-Karjalaan, Keski-Suomeen, Etelä- ja Pohjois-Savoon, Pohjois-Pohjanmaalle ja Kainuuseen. Maan itä- ja keskiosissa ajokeli muuttuu huonoksi aamulla lumisateen, pöllyävän lumen ja lumisten teiden vuoksi.

6.00 Oulussa kadonnut muistisairas henkilö löytyi hyvässä kunnossa, kertoo poliisi. Henkilöä etsittiin usean poliisipartion voimin. Jäljet hangessa auttoivat löytämään henkilön läheltä katoamispaikkaa.

5.40 Suonenjoella hätäpuheluiden soittamisessa ongelmia. Ongelmia ilmennyt Elisan liittymissä, tiedottaa Hätäkeskuslaitos Twitterissä. Häiriön syy on alueella oleva sähkövika, joka johtuu säästä.

5.37 Kelit ovat pakastumassa koko maassa joulunpyhiksi. Pikkupakkasta luvassa eteläiseen Suomeen, pohjoisessa noin -15 astetta.

Lauantai 23.12: Joulupukki lähti matkaan Rovaniemeltä. 

1:18

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.