MTV Urheilu listasi liigaseurojen joululahjat – "Varma tähti, jos Helsingin yöelämän kirkkaat valot eivät häikäise liikaa"

Jalkapallon Veikkausliigan siirtomarkkinoilla on riittänyt kuhinaa kauden päätyttyä. MTV Urheilun jalkapalloon erikoistunut toimittaja Timo Innanen listasi viisi kiintoisinta hankintaa.

 KuPS:issa mestaruutta juhlinut kolumbialaispuolustaja Carlos Luis Murillo siirtyy HJK:hon kahden vuoden sopimuksella.

1. Carlos Luis Murillo, HJK

Röyhkeä ja fyysinen kolumbialaispuolustaja hurmasi Kuopion Palloseurassa kahden kauden ajan dynaamisuudellaan. Taso riitti erinomaisesti myös eurokentillä. Murillo tukee hyökkäyksiä oikein ajoitetuilla taustanousuillaan. Niin sanottu varma kortti tähtitarinaa varten, jos Helsingin yöelämän kirkkaat valot eivät häikäise liikaa.

 Ariel "Tuco" Ngueukam pääsi nostelemaan viime kauden päätteeksi Veikkausliigan mestaruuspystiä.

2. Ariel Ngueukam, SJK

”Tuco” osoitti olevansa syyskaudella KuPSin ykköstykki - ja sarjan parhaita pelaajia. Viime visiitillä Seinäjoella mies viiletti useimmiten väärällä pelipaikalla, mutta nyt on luvassa vastuuta keskushyökkääjän tontilla. Väkivahva kamerunilainen ei ole mikään huippuviimeistelijä, mutta hän hurmaa juuri monipuolisuudellaan.

 Niko Markkula loisti viime kaudella SM-hopeaa voittaneen FC Interin riveissä.

3. Niko Markkula, SJK

JJK:n kasvatti pelasi mainion kauden hopeaa napanneen FC Interin takalinjoilla. Jani Honkavaara onnistui houkuttelemaan Huuhkajien rinkiin nousseen 29-vuotiaan laitapuolustajan Pohjanmaalle. Markkula voi pelata ryhmityksessä myös pykälän verran ylempänä, laiturina. Todellinen nappihankinta.

 Ferhan Hasani on pelannut urallaan 38 maaottelua Pohjois-Makedonian paidassa ja tehnyt kaksi maalia.

4. Ferhan Hasani, HJK

Makedonian maajoukkuepelaaja ottanee kymppipaikan roolin haltuunsa. Taitava ja juonikas pelimies ei ole tällä hetkellä parhaassa vireessään vaikean kauden jälkeen, mutta liigakauden alkuun on vielä paljon aikaa. Laadukas pelaaja Veikkausliigaan. Nähtäneen ajoittain laiturinakin Toni Koskelan palapelissä.

 Joona Veteli pelasi viime kaudella norjalaisen Fredrikstadin riveissä.

5. Joona Veteli, Ilves

PS Kemin paidassa pelintekijä ehti vakuuttaa Veikkausliigassa ennen siirtoaan Norjaan. Jokerikortti voi hyvinkin tuoda väkevän lisämausteen tamperelaisjoukkueen keskisektorille, jossa loistaa älykäs brassitaituri Jair. Veteli tuo lisää erikoistilanneuhkaa painavan laukauksensa ansiosta.

Juttua muutettu klo 22.47, korjattu Ariel Ngueukam nigerialaisesta kamerunilaiseksi. 

Lue myös:

    Uusimmat