Mainos

Lumimyräkkä leviää Etelä-Suomessa, ulosajoja Lounais-Suomessa

Lumisade on levinnyt myös pääkaupunkiseudulle, hieman ennustettua myöhemmin. MTV Uutiset seuraa liikennetilannetta tässä artikkelissa aamun mittaan.

Toistaiseksi suuremmilta ongelmilta on vältytty liikenteessä, vaikka ainakin lounaassa on sattunut ulosajoja.

Lumisateet ovat mahdollisia myös Helsingistä Porvooseen tai aina Kotkaan saakka.

14.30: Lumisade jatkuu eteläisessä Suomessa. Osa on kuitenkin huvittunut lumisateesta, joka ei ole ainakaan kaupunkialueella johtanut poikkeustilanteisiin. Lue lisää täältä.

11.36: Ilmatieteenlaitoksen varoitusten mukaan liikennesää on paikoin huono maan etelä- ja keskiosassa lumisateen vuoksi.

9:09 Forecan mukaan lumisade on kaartumassa lounaasta Helsinkiin päin. "Lunta tulee 5-10 cm päivän kuluessa Helsingissä".


8:07 MTV Uutisten tuottaja Krista Rastamo tupsahti juuri toimitukseen ja kertoi nähneensä jo ensimmäisen liukastumisesta johtuneen pyllähdyksen junatunnelissa Helsingissä. 

8:00 Lounais-Suomessa ollut useita ulosajoja. 

8:00 MTV Uutisten toimitukseen on lähetetty kuvia talven ensimmäisistä lumihavainnoista. Kyllä tässä jo lumileikkeihin päästään. Kuva Vantaalta.

7:55 Erityisen liukasta ja sohjoista ollut Turunväylällä, jossa ensimmäinen onnettomuus. Kaksi autoa kosketti toisiaan ohitustilanteessa, ei henkilövahinkoja.

7:30 Forecan mukaan lunta tulee Helsinki-Turku -linjan eteläpuolella. "Pikku hiljaa lumisade leviää Uudellemaalle".

7:39  MTV:n toimittajan jututtaman taksikuskin mukaan lumentulo ja kova tuuli ei ole ainakaan vielä näkynyt taksiruuhkina.

7:37 Lunta on kertynyt Helsingissä paikoin muutamia senttejä. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.