Tapparalta aivan mielipuolinen temppu Kuopiossa, Pelicans otti toisen voiton – näin toinen välieräilta eteni

Uskomaton käänne Kuopiossa: Tappara loppuhetkillä johtoon, Oiva Keskinen asialla 1:23
Uskomaton käänne Kuopiossa: Tappara loppuhetkillä johtoon, Oiva Keskinen asialla

Jääkiekon SM-liigan semifinaalit jatkuivat tänään Oulussa ja Kuopiossa. MTV Urheilu seurasi toisten välieräpelien tapahtumia hetki hetkeltä.

Illan dramaattisin käänne nähtiin Kuopiossa, missä KalPa johti Tapparaa kahden erän jälkeen 4–1. 

Tapparan kultakypärä Anton Levtchi kavensi tilannetta kolmannen erän alkuhetkillä. Sen jälkeen KalPa teki osuman, mikä hylättiin maalivahdin estämisenä. 

KalPan maali hylättiin – kuopiolaisyleisö osoittaa mieltään 3:15
KalPan maali hylättiin – kuopiolaisyleisö osoittaa mieltään

Kirvesrintojen kiri sen kuin tiivistyi, kun vieraiden kapteeni Otto Rauhala osui läpiajosta.

Hetken päästä peli oli jo 4–4, kun Nicholas Halloran heilutti maaliverkkoja.

Eikä siinä vielä kaikki. Hetki tästä ja Tappara meni jo edelle, kun Oiva Keskinen ujutti kiekon KalPa-vahdin Stefanos Lekkasin haarojen välistä sisään.

Tappara oli lopulta parempi lukemin 5–4. Sarjan voitot ovat nyt sille 2–0.

Oulussa Kärpät oli koko illan ajan Pelicansin jaloissa. Kärpät nousi kolme kertaa maalin päähän, mutta ei kertaakaan rinnalle. Pelicans oli lopulta parempi lukemin 5–3.

Sarjan voitot ovat nyt Pelicansille 2–0.

Molemmat välieräsarjat jatkuvat tiistaina, jolloin pelataan Tampereella ja Lahdessa.

Seuranta, SM-liigan 2. välierät, lauantai:

Videoita:

Uskomaton käänne Kuopiossa: Tappara loppuhetkillä johtoon, Oiva Keskinen asialla 1:23
Uskomaton käänne Kuopiossa: Tappara loppuhetkillä johtoon, Oiva Keskinen asialla

Tappara kolmen maalin takaa rinnalle: Nicholas Halloran osuu 1:07
Tappara kolmen maalin takaa rinnalle: Nicholas Halloran osuu

Otto Rauhala karkaa läpi ja kaventaa Tapparalle 1:10
Otto Rauhala karkaa läpi ja kaventaa Tapparalle

Kello 19.46: Summeri soi Kuopiossa. Aivan uskomaton käänne nähtiin. KalPa johti peliä kolmanteen erään lähdettäessä 4–1. Se näytti menevän jo 5–2-johtoon Juuso Mäenpään täräytettyä kiekon verkkoon. Maali hylättiin, minkä jälkeen Tappara aloitti älyttömän rynnistyksen. Ensin Otto Rauhala, sitten Nicholas Halloran ja vielä perään Oiva Keskinen. Ja Tapparalle 5–4-voitto, kaikkien käänteiden jälkeen. Huh huh. Tappara johtaa nyt KalPa-sarjaa voitoin 2–0.

Kello 19.44: KalPa–Tappara: Tunteet kuumina Kuopiossa. KalPan Lasse Lappalainen vetää Tapparan Petteri Puhakan nurin. Tämän jälkeen KalPan Oliver Kapanen käy vielä napauttamassa jäässä makaavaa Puhakkaa mailalla. Tapparan leiri raivoissaan. 

Kello 19.43: KalPa–Tappara: 27 sekuntia Kuopiossa kolmatta erää jäljellä. Aivan häkellyttävä käänne on nähty. 

Kello 19.39: KalPa–Tappara: MAALI! Tappara, 4–5. Mitä ihmettä Kuopiossa oikein tapahtuu?! Tappara nousi ensin kolmen maalin takaa rinnalle, eikä siinäkään kaikki! Oiva Keskinen vie vieraat johtoon ajassa 57.35. Uskomatonta.

Kello 19.37: KalPa–Tappara: MAALI! Tappara, 4–4. Oi herranen aika sentään! Tappara tulee tasoihin, kun Nicholas Halloranin sivallus uppoaa uuniin. Melkoinen käänne! Aika 55.59.

Kello 19.34: KalPa–Tappara: MAALI! Tappara, 4–3. Kuopiossa saadaan trillerimäinen loppu toiseen välieräpeliin, kun Otto Rauhala kaventaa vieraille. Aika 55.22.

Videoita:

Veli-Matti Savinaiselta härski temppu Kuopiossa: Tappara-luotsi Rikard Grönborg syyttää KalPaa sukeltamisesta 3:29
Veli-Matti Savinaiselta härski temppu Kuopiossa: Tappara-luotsi Rikard Grönborg syyttää KalPaa sukeltamisesta

KalPan maali hylättiin – kuopiolaisyleisö osoittaa mieltään 3:15
KalPan maali hylättiin – kuopiolaisyleisö osoittaa mieltään

Kello 19.30: Kärpät–Pelicans: MAALI! Pelicans, 3–5. Toni Utunen puttaa kiekon vielä tyhjiin ajassa 59.59. Pelicansille toinen kiinnitys välieräsarjassa. Voitot ovat nyt sille 2–0.

Kello 19.29: Oulussa 15 sekuntia enää jäljellä. Kärpät ei meinaa saada peliä rauhoittumaan. Kuopiossa KalPan maalivahti Stefanos Lekkas venyi uskomattomiin torjuntoihin, kun Tapparan Carter Camper pääsi yrittämään parikin kertaa.

Kello 19.26: Kärpät–Pelicans: Oulussa jo kolmannen erän toiseksi viimeinen minuutti menossa. Kärpät hakee tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. 

Kello 19.22: KalPa–Tappara: Vieraiden hyökkääjältä Veli-Matti Savinaiselta sikamainen temppu Kuopiossa. Samaan aikaan kun Savinainen on menossa vaihtoon, tämä täräyttää todella rujon poikittaisen mailan KalPan pelaajaan. Tuomarit tarkistelevat tilannetta videolta. Savinainen selviää kuin selviää kakkosella.

Kello 19.19: Kärpät–Pelicans: MAALI! Kärpät, 3–4. Homma jännäksi Oulussa, kun Victor Berglund löytää oululaisjoukkueen toisen puolustajan Miika Koiviston Pelicans-maalin tuntumasta. Niklas Kokko ei ehdi tähän millään mukaan. Aika 53.20.

Kello 19.13: KalPa–Tappara: Kova tuomio Kuopiossa. KalPan viides osuma hylätään maalivahdin estämisenä, kun tuomarit tulkitsevat, että KalPan Kasper Simontaival estää Tapparan Christian Heljankoa tilanteessa. Toki, Tapparan puolustaja Joni Tuulola antoi tilanteessa vauhtia Simontaipaleelle. Eli dramaattinen päätös. KalPan päävalmentaja Petri Karjalainen on kaikkea muuta kuin tyytyväinen ottelun päätuomareiden ratkaisuun.

Videoita:

Tappara tekee 4-2 maalin 1:07
Tappara virittelee kiriä käyntiin: Anton Levtchin sivallus menee KalPan Aleksi Elorinteen kautta nuottaan

Kärpät iskee heti erän alkuun: Arttu Hyry painaa kiekon nuottaan 1:20
Kärpät iskee heti erän alkuun: Arttu Hyry painaa kiekon nuottaan

Kello 19.09: KalPa–Tappara: KalPalta nopea kuitti: Kasper Simontaipaleelta väkevä haasto, sen jälkeen kiekko jää Juuso Mäenpäälle, joka iskee illan toisen osumansa. Mutta haasto vielä Tapparalta.

Kello 19.06: KalPa–Tappara: MAALI! Tappara, 4–2. Kirvesrintojen kiri käyntiin. Kultakypärä Anton Levtchi sivaltaa rystyltä ja kiekko pomppii KalPa-puolustaja Aleksi Elorinteen kautta nuottaan.

Kello 19.04: Kärpät–Pelicans: MAALI! Pelicans, 2–4. Vieraiden tehoketju saa paineen Kärppien päätyyn ja siellä on. Filip Kral ampuu ja kiekko pomppii Lars Bryggmanin kautta sisään. Maalin aika 45.09.

Kello 19.01: Kuopiossa KalPan ja Tapparan pelissä kolmas erä käyntiin. Oulussa Kärppien kultakypärä Teemu Turunen kokee kovia kaksinkamppailutilanteessa Pelicansin Johannes Johanesseniä vastaan.

Kello 18.58: Kärpät–Pelicans: MAALI! Kärpät, 2–3. Oulussa kolmas erä käyntiin ja heti kolahtaa. Kärppien kolmosketjulta näppärä hyökkäys, missä kiekko pelataan Arttu Hyrylle. Tämä ampuu nopeasti ja siellä on. Kavennusmaalin aika 41.03.

Kello 18.46: Pelicans koki takaiskun Oulun pelin toisessa erässä, kun lahtelaisjoukkueen nelossentteri Jonas Enlund ajautui ikävästi päin laitaa. Vaikutti siltä, että Enlund loukkasi tilanteessa polveaan.

Videoita:

Pelicansin Jonas Enlundille ikävännäköinen loukkaantuminen Oulussa 0:42
Pelicansin Jonas Enlundille ikävännäköinen loukkaantuminen Oulussa

Kärppien veskariruletti on herättänyt ihmetystä – nyt oululaisjoukkueen maalivahtivalmentaja Ari Hilli avaa asian taustaa 3:50
Kärppien veskariruletti on herättänyt ihmetystä – nyt oululaisjoukkueen maalivahtivalmentaja Ari Hilli avaa asian taustaa

KalPan johto sen kuin kasvaa: nyt osuu Konsta Kapanen 1:14
KalPan johto sen kuin kasvaa: nyt osuu Konsta Kapanen

Kello 18.40: KalPa–Tappara: Kuopiossa kaksi erää pelattu. KalPa kasvatti johtoaan toisessa erässä, kun Oliver Kapanen ja Konsta Kapanen heiluttivat maaliverkkoja. Oliver Kapanen on nakuttanut tänään kaksi osumaa. KalPan maalivahti Stefanos Lekkas otti erän loppuun pari isoa koppia, kun hän pysäytti muun muassa Tapparan kultakypärän Anton Levtchin tämän ollessa avopaikassa.

Kello 18.37: KalPa–Tappara: MAALI! KalPa, 4–1. Ja humppa rullaa Kuopiossa. Isäntien johto sen kuin kasvaa, kun Andreas Okany tarjoilee ja Konsta Kapanen iskee kevään ensimmäisen pudotuspelimaalinsa. Aikamoista.

Kello 18.35: Kärpät–Pelicans: Oulussa summeri soi ja toinen erä paketissa. Vaikka Kärpät hieman paransi, Pelicans pisti taas myllyä pyörimään oululaisjoukkueen päädyssä. Tämä tuotti tulosta, kun Leevi Tukiainen painoi vieraiden illan kolmannen osuman. Vähän vaikuttaa siltä, että niinköhän on Kärppien eväät syöty. Pelicans on selvästi edellä isossa kuvassa. 

Videoita:

Kärppiä riepotellaan kuin märkää rättiä: Leevi Tukiainen kasvattaa Pelicansin etumatkaa 1:09
Kärppiä riepotellaan kuin märkää rättiä: Leevi Tukiainen kasvattaa Pelicansin etumatkaa

KalPan johto kasvaa: Oliver Kapanen jää vapaaksi, Tapparan Christian Heljanko voimaton hirmutykityksen alla 1:10
KalPan johto kasvaa: Oliver Kapanen jää vapaaksi, Tapparan Christian Heljanko voimaton hirmutykityksen alla

Kello 18.30: Kärpät–Pelicans: MAALI! Pelicans, 1–3. Kärpät taas aivan mutkalla ja Pelicans iskee, kun Leevi Tukiaisen terävä kuti painuu ylänurkkaan. 

Kello 18.28: KalPa–Tappara: Tunteet kuumina Kuopiossa, kun KalPan Aapeli Räsänen ja Tapparan Otto Somppi ottavat tulisen taiston. Suu käy vielä vihellysten jälkeen. Kattila kiehuu!

Kello 18.24: KalPa–Tappara: MAALI! KalPa, 3–1. Ja Kuopiossa kansa tanssii, kun kotijoukkueen johto kasvaa. Asialla taas KalPan tehosentteri Oliver Kapanen, joka jää vapaaksi aloituskaaren tuntumaan. Kiekko suoraan syötöstä verkkoon. Noin. Nyt on Tapparalla tekemistä. Maalin aika 32.19.

Kello 18.17: Kärpät–Pelicans: Tunteet kuumina Oulussa, kun Pelicansin Antti Tyrväinen ottaa estämisjäähyn. Tyrväinen jakoi ensin useamman poikkarin Kärppien kultakypärään Teemu Turuseen ja lopulta kaksikko törmäsi keskialueella. Tyrväinen ei sulattanut lainkaan tuomiota.

Kello 18.13: KalPa–Tappara: Kuopiossa Tapparalle ylivoimaa, kun KalPan Filip Westerlund ottaa kiinnipitämisjäähyn. Tapparan ylivoima oli vireessä perjantaina Nokia Arenalla. Miten nyt? Saa nährä!

Video:

Kärpät mukaan peliin: Ville Koivunen tarjoilee ja Teemu Turunen naulaa sopivan maltin kera 1:38
Kärpät mukaan peliin: Ville Koivunen tarjoilee ja Teemu Turunen naulaa sopivan maltin kera

Kello 17.59: Kärpät–Pelicans: MAALI! Kärpät, 1–2. Oulussa isäntien ylivoima toimii heti erän alkuhetkillä. Ville Koivunen murtautuu avopaikkaan, mistä hän tarjoaa vielä Teemu Turuselle. Tämä odottaa hetken ja painaa sitten kiekon nuottaan. Kärpät mukaan peliin. Aika 20.47.

Kello 17.57: Sitten kohti toisia eriä Oulussa ja Kuopiossa. Oulussa Kärpät paljon petraamisen varaa. Kuopiossa Tappara jäi aika selvästi KalPan jalkoihin avauserässä.

Videoita:

Esittelyssä Kärppien tutkapari Teemu Turunen – Ville Koivunen, mistä pitkään jatkunut huippuvire on kummunnut? 3:23
Esittelyssä Kärppien tutkapari Teemu Turunen – Ville Koivunen, mistä pitkään jatkunut huippuvire on kummunnut?

Vaarallinen tilanne: Tapparan hyökkääjä sai oman joukkuekaverin laukauksen päähänsä 1:12
Vaarallinen tilanne: Tapparan hyökkääjä sai oman joukkuekaverin laukauksen päähänsä

Pelicansin Utunen törmäsi rajusti pää edellä laitaan 0:53
Pelicansin Toni Utunen törmäsi rajusti pää edellä laitaan

Kello 17.41: KalPa–Tappara: Kuopiossa summeri soi, KalPa 2–1-johdossa. Myöskin hyvin ansaitusti. Torjunnat: Lekkas, KalPa: 4, Heljanko, Tappara: 17. Kertoo paljon.

Kello 17.39: Kärpät–Pelicans: Oulussa summeri soi. Kärpiltä heikko avauserä ja vieraat ansaitusti edellä. "Tultiin hyvin peliin ja oli hyvä eka erä meiltä", Pelicansin toisen maalin tekijä Antti Tyrväinen totesi MTV Katsomo -lähetyksen haastattelussa. Taululla lukemat 0–2.

Kello 17.37: KalPa–Tappara: Kuopiossa Tapparan Carter Camper loukkaantuu, kun oman pelaajan laukaus osuu häntä päähän. Camper ontuen vaihtoaitioon.

Kello 17.35: Kärpät–Pelicans: Oulussa Pelicansin puolustaja Toni Utunen kokee kovia, kun hän menettää tasapainonsa laidan lähellä. Utusen naama tärähtää pahannäköisesti pleksin reunaan. Kärpille perään ylivoimaa, kun Elias Vilen ottaa kampitusjäähyn.

Videoita:

KalPa tyylillä johtoon: Juuso Mäenpää painaa kiekon aivan ylänurkkaan 1:17
KalPa tyylillä johtoon: Juuso Mäenpää painaa kiekon aivan ylänurkkaan

Tapparalta komea tasoitus: Nicholas Halloran tarjoilee ja Olli Juolevi naulaa 1:19
Tapparalta komea tasoitus: Nicholas Halloran tarjoilee ja Olli Juolevi naulaa

Kello 17.33:KalPa–Tappara: Vieraiden tasoitus käy lähellä, kun kiekko tippuu jo KalPa-vahti Stefanos Lekkasin taakse. Isännät selviävät. Tapparalle perään ylivoimaa, kun Jesper Mattila ottaa kampitusjäähyn.

Kello 17.27:Kärpät–Pelicans: Kärpät on ollut tänään umpisurkea Oulun pelin alkuhetkillä. Hävettävän heikkoa pelaamista. Pelicans vie miten huvittaa illan näytöstä. 

Kello 17.25:KalPa–Tappara: MAALI! KalPa, 2–1. Isäntien ylivoima tuottaa Kuopiossa tulosta, kun Juuso Mäenpää laukoo komeasti kiekon aivan ylänurkkaan. Noin! Aika 11.29.

Kello 17.22:KalPa–Tappara: Kuopiossa KalPalle ylivoimaa, kun Tapparan kapteeni Otto Rauhala ottaa hölmön kaksiminuuttisen poikittaisesta mailasta.

Videoita: 

Oliver Kapanen vie KalPan nopeasti johtoon 1:36
Oliver Kapanen vie KalPan nopeasti johtoon

Kärpät on aivan sekaisin: Juhamatti Aaltonen tarjoilee ja Antti Tyrväinen naulaa Pelicansin illan toisen osuman 1:12
Kärpät on aivan sekaisin: Juhamatti Aaltonen tarjoilee ja Antti Tyrväinen naulaa Pelicansin illan toisen osuman

Kärpille paha kiekonmenetys: Patrik Carlsson levittää ja Ryan Lasch osuu 1:09
Kärpille paha kiekonmenetys: Patrik Carlsson levittää ja Ryan Lasch osuu

Kello 17.14: KalPa–Tappara: MAALI! Tappara, 1–1. Tyly kuitti tulee Kuopiossa, kun Tappara osuu ensimmäisestä paikastaan. Nicholas Halloran tarjoaa maalin takaa ja Olli Juolevi naulaa kiekon nuottaan. Tasoitusmaalin aika: 5.39.

Kello 17.10: KalPa–Tappara: MAALI! KalPa, 1–0. Kuopiossa kansa nauttii, kun isännät menevät johtoon. Asialla Oliver Kapanen, joka tuo KalPan paineelle palkintoa. Maalin aika 3.21.

Kello 17.09: Kärpät–Pelicans: MAALI! Pelicans, 0–2. Huomenta, Oulun Kärpät. Ville Mäntymaan joukot ovat aivan tuhannen sekaisin kotikaukalossa. Pelicans vie ja Kärpät vikisee. Vieraiden johto kasvaa, kun Juhamatti Aaltonen levittää ja Antti Tyrväinen naulaa kiekon nuottaan. Aika 3.36.

Kello 17.06: Kärpät–Pelicans: MAALI! Pelicans, 0–1. Kärpiltä kammottava kiekon menetys, kun Lars Bryggmanin karvaus puree. Patrik Carlsson levittää ja Ryan Lasch vie vieraat välittömästi johtoon. Aika 2.15.

Kello 17.02: Hyvin on porukkaa sekä Oulussa että Kuopiossa. Väkeä lehtereillä. Kuopiossa läpsyttimet paukkuvat. Oulussa huudettiin taas oikein kunnolla pohojoista Maamme-laulun yhteydessä.

Kello 16.58: Sitten mennään. Juhlallisuudet vielä ja kiekko jäähän Oulussa ja Kuopiossa.

Kello 16.56: "Kolmas erä oli meiltä paras Lahdessa. Pyritään jatkamaan siitä", Kärppien Marko Anttila mietti tämän illan pelin alla.

Kello 16.55: "Hidasta rytmiä ei käytännössä ole ollenkaan. Kaikki perustuu siihen, että miten hyvin pääsemme paineen alta lähtemään", KalPan Aleksi Elorinne kuvailee sarjaa ja sen realiteetteja.

Kello 16.52: "Kyllähän tässä on extralatinkia, mutta toki, nämä ovat Liigan välieriä, niin ei sillä niin väliä", ex-Kärppä, Pelicansin puolustaja Kasper Puutio sanoi Oulussa.

Kello 16.50: "Kiekollista peliä pitää parantaa tänään. Ylivoima toimi eilen, mutta nyt pitää tuolla saralla mennä eteenpäin", Tapparan Oiva Keskinen totesi lauantain välierätaiston alla.

Kello 16.45: Oulun ja Kuopion pelien lähetykset käynnissä MTV Katsomossa. Linkki näihin löytyy tästä.

Kello 16.43: KalPan puolustaja Aleksi Elorinne pelaa tänään uransa 100. Liigan pudotuspelinsä. Elorinne, 34, palasi täksi kaudeksi takaisin Suomeen yhden Ranskassa vietetyn vuoden jälkeen. Elorinne on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta KalPan välierävastustajan Tapparan riveissä.

Kello 16.39: Alkulämmittelyt käynnissä Oulussa ja Kuopiossa. Kohta männään niin kuin Kuaapiossa sanotaan.

Kello 16.35: Tämän päivän ottelut näkyvät MTV Katsomo -palvelusta. Lähetykset liikkeelle kello 16.45.

Oulussa peliä selostaa Sebastian Waheeb, kommentaattorina Ari Vallin ja Kuopiossa ottelua tunnelmoi Juho Kokko.

Linkki lähetyksiin löytyy täältä.

Kello 16.30: Pelicansin ja Kärppien sarjassa iso huomio kohdistuu Pelicansin maalivahtiin Niklas Kokkoon, joka vaihtoi alkukeväästä maisemaa. Kärpät ei löytänyt Kokolle käyttöä ja Pelicans haistoi sauman.

Toinen Kärppä-taustainen pelaaja Juhamatti Aaltonen jakoi perjantaina kuittia nuoren tähden eli Kokon suuntaan.

Kello 16.25: Kärppien avainhyökkääjä Ville Koivunen joutui puolestaan yleisön hampaisiin Lahdessa. Koivunen kertoi pelin jälkeen Pelicans-pelaajan härskistä tempusta.

Kello 16.20: Lahden eilinen sankari Aatu Jämsen puolestaan kertoi Pelicansin valmennuksen räväkästä viestistä ensimmäisellä erätauolla.

Kello 16.15: Pari huomiota vielä eiliseltä. Tampereella KalPan päävalmentaja Petri Karjalainen ihmetteli erityisesti vierasjoukkueen puolustajan Hugo Galletin hieman erikoisempaa jäähyä.

Kello 16.00: Aineistoa vielä eiliseltä:

Maalikooste: Pelicans - Kärpät 6:57
Maalikooste: Pelicans - Kärpät

Lehdistötilaisuus: Pelicans - Kärpät 2:50
Lehdistötilaisuus: Pelicans - Kärpät

Maalikooste: Tappara - KalPa 7:11
Maalikooste: Tappara - KalPa

Lehdistötilaisuus: Tappara - KalPa 4:42
Lehdistötilaisuus: Tappara - KalPa

Kello 15.50: Tappara turvautui tänään sangen mahtipontiseen ratkaisuun, kun se siirtyi Kuopioon. Matkaa ei taitettu bussilla tai junalla, vaan runkolentokoneella. Kyllä. Nöyrä valinta.

Kello 15.45: KalPa koki perjantain jäljiltä parikin takaiskua, kun hyökkääjät Benjamin Korhonen ja Tuomas Kiiskinen ovat nyt sivussa. Heidän tilalleen kokoonpanoon astelevat Konsta Kapanen ja Severi Immonen.

Kapanen ottaa paikkansa KalPan kolmosketjusta Aapeli Räsäsen rinnalta. Ketjun kolmanneksi lenkiksi nostetaan Andreas Okany. Immonen on puolestaan nelosketjun laidalla Jaakko Lantan ja Sami Tavernierin rinnalla.

KalPan aloittavana veskarina jatkaa Stefanos Lekkas.

Tappara? Voittavaa kokoonpanoa ei muuteta.

Kello 15.40: Oulussa Kärpät yrittää tasoittaa välieräsarjan Pelicansia vastaan. Kärpät tekee kokoonpanoonsa parikin muutosta, kun Peter Tiivola ja Joose Antonen hyppäävät kehiin. Tiivola ja Antonen ottavat paikkansa Kärppien kakkosketjusta, jossa kolmantena hyökkääjänä viilettää Julius Junttila.

Kärppien valmennusjohto on laittanut sen alkukauden mahtiketjun taas yhteen, kun Aleksi Antti-Roiko on palautettu Arttu Hyryn ja Marko Anttilan rinnalle.

Kärpät vaihtaa myös perjantaihin nähden maalivahtia, kun Niclas Westerholm on nyt tolppien välissä.

Entäpä Pelicans? Lahtelaisjoukkue tekee yhden ainoan muutoksen, kun Miika Roine on nyt 13. hyökkääjä.

Kello 15.35: Tervetuloa SM-liigan välierien liveseurannan pariin. Kiekko tippuu jäähän Oulussa ja Kuopiossa kello 17. Ennen tätä perkauksessa kaikkien mukana olevien joukkueiden kokoonpanot illan näytöksiin.
 

Lue myös:

    Uusimmat