Mainos

MTV ja Olympiakomitea yhteistyöhön

Suomen olympiakomitea on saanut kolme pääyhteistyökumppania seuraavalle olympiadille. Yritykset ovat Veikkaus, TeliaSonera ja uutena MTV Oy.

Suomen Olympiakomitea on allekirjoittanut pääyhteistyösopimukset seuraavalle olympiadille 2005-2008 TeliaSoneran, Veikkauksen ja uuden tulokkaan MTV Oy:n kanssa.

- Voidaan sanoa, että tällainen yhteistyö olympiakomitean kanssa on jopa historiallinen asia, sanoo MTV:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara.

MTV Oy:stä tulee Olympiakomitean ainoa mediayhteistyökumppani.

- Ei tässä olla vain harrastuksesta mukana. Me teemme muiden pääyhteistyökumppaneiden kanssa monenlaista yhteistyötä, jolla on myös meille kaupallista merkitystä, Karhuvaara linjaa.

Yle ja MTV3 tekevät yhteistyötä Torinon olympialaisissa. MTV saa Ylen signaalin käyttöönsä ja tuo logonsa esiin lähetyksissä, jotka keskittyvät päivittäiseen uutisointiin ja yhteenvetoihin kisatapahtumista.

- Me tulemme näkemään päivittäin Torinon Olympialaisten aikaan kokoomaohjelmia, siis tällaisia highligts- tai huippuhetket-ohjelmia. Ja tässä olympialaisia odotellessa lisäämme myös muuta olympialaisia koskevaa ohjelmatarjontaa, kertoo Karhuvaara.

Olympiakomitea on allekirjoittanut myös kymmenen muun yhteistyöyrityksen kanssa pienempiä sopimuksia. Tähän mennessä allekirjoitetut sopimukset tuovat kassaan vuosien 2005-2008 aikana yli 4,7 miljoonaa euroa. Lisäksi odotetaan vielä miljoonan lisäpottia.

- Puhutaan todella isoista rahoista ja uomalaisen sponsorointimittakaavassa on kysymys erittäin suuresta sopimuksesta, toteaa Suomen Olympiakomitean pääsihteeri Jouko Purontakanen.

Edellisen olympiadin yhteistyösopimusten arvo oli 2,6 miljoonaa euroa. Nyt saatava lisärahoitus käytetään pääosin lajiliittojen valmennustukeen ja nuorten urheilijoiden tukiohjelmaan. Olympiakomitean valtiolta ensi vuodelle saama tuki on 800 000 euroa suurempi kuin tänä vuonna.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.