Sekä häät että polttarit peruuntuivat koronan vuoksi – pari päätyi luovaan ratkaisuun: "Vau, tämän takia nain sinut"

Nämä merkit kertovat, että olet liian vanha kreisibailaamaan! 0:54
Jatkot eivät tule kysymykseenkään. Paras hetki illassasi on se, kun pääset kotiin peiton alle... Nämä merkit kertovat, että olet liian vanha kreisibailaamaan!

Koronaviruksen vuoksi Kelli ja Omar joutuivat muuttamaan isot häänsä pieniksi, ja polttaritkin uhkasivat peruuntua. Sitten rakastunut pari päätti juhlia polttarinsa kotioloissa!

Kelli Van Harnin ja Omar Brownin piti juhlia isoja häitä toukokuussa 2020. Koronaviruksen vuoksi isot juhlallisuudet on kuitenkin peruttu.

– Puhuimme häiden lykkäämisestä, mutta emme tiedä yhtään, milloin olisi sosiaalisesti vastuullista tuoda 300 ihmistä yhteen, Kelli kuvailee Insiderille.

– Päätimme vain tehdä uuden suunnitelman ja kirjoittaa häätarinamme uudelleen.

Teki miehelle Las Vegasin kotiin

Kelli ja Omar avioituvat pienessä seremoniassa toukokuussa. He eivät kuitenkaan menettäneet pelkästään isoja häitä: myös polttarit ystävien kesken jäivät väliin. Omarin piti lähteä Las Vegasiin, mutta koronaviruksen vuoksi se ei ollut mahdollista.

Niinpä Kelli päätti luoda miehelle Las Vegas -polttarit kotioloissa.

Kelli muutti pariskunnan kodin lasvegasinomaiseksi taikamaaksi: hän valmisti parille "lentoliput" Vegasiin, minkä lisäksi Omar pääsi pelaamaan korttia ja rulettia ja luonnollisesti nauttimaan myös alkoholijuomia. Kotiin hankittiin jopa minikokoisia pelikoneita.

– Hän todellakin ylitti itsensä, Omar kehuu.

Omar ryhtyi Kellin kaasoksi ja kynsiasiantuntijaksi

Omar ei halunnut jäädä tulevaa vaimoaan huonommaksi ja päättikin järjestää myös Kellille polttarit kotona.

Alun perin Kellin piti nauttia brunssia cocktailbaarissa mimosa-drinkkejä juoden ja käydä kauneushoidoissa. Omar kehitti kotiin kynsistudion, valmisti Kellille aamupalaa ja ihania juomia sekä järjesti tälle elokuvanäytöksen, jossa katsottiin hääaiheinen Morsiusneidot-elokuva. Mies myös lakkasi Kellin kynnet.

– Hän sanoi "olen kaasosi tänään", Kelli kuvailee.

– Kun kihlautuu, on toki morsian, mutta se ei aina tunnu siltä ennen polttareita. Ja polttaripäivänä oloni oli hyvin erityinen, hän kehuu.

Kellin polttarit. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Polttarit vahvistivat uskoa avioliittoon

Pariskunta pitää tiukasti yhtä myös vaikeana koronakeväänä, ja tarinansa kertomalla he halusivat tuoda iloa ja toivoa muille. Kellin mukaan Omarin toiminta liikutti häntä.

– Ajattelin ehdottomasti "vau, tämän takia nain sinut. Tämä on todellakin oikea suhde", Kelli kuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat