Morsianehdokas tyrmäsi maajussi-Matin haaveen jo omassa kirjeessään: "Siihen ei ole enää mahdollisuutta minulla"

Maajussi-Matin morsianehdokas Annukka teki alusta alkaen selväksi, etteivät lapset tule hänen kohdallaan enää kysymykseenkään.

Maajussille morsian -ohjelman vierailu Naantalissa häämöttää kohti loppuaan, ja maajussien on aika tehdä päätöksensä sen suhteen, ketkä puolisoehdokkaat jatkavat farmiviikoille ja keille sanotaan hyvästit. Lastenhoitajana työskentelevä lieksalainen Annukka, 46, päätti kirjoittaa maajussi-Matille siskonsa kehotuksesta oltuaan reilut viisi vuotta sinkkuna. Annukka kertoo MTV Uutisille kiinnostuneensa Matista oitis.

– Kun näin vielä esittelyvideon, niin mietin että ei hitto, nyt kirjoitan! Että nyt vähän äksöniä tämmöiseen koronavuoteen, että katsotaan mitä tapahtuu. Se oli semmoinen aika pikainen päätös kuitenkin loppujen lopuksi, ja siltä istumalta kirjoitin. 

Annukka kertoo kirjoittaneensa Matille lyhyen, humoristisen kirjeen, jossa hän otti myös kantaa 50-vuotiaan Matin suureen toiveeseen tulevan parisuhteen kannalta. 

– Kun Matillahan oli se lapsihaave ja toive, niin siitä kyllä kirjoitin, ettei siihen enää ole mahdollisuutta minulla. 

Naantalissa yhteiset hetket olivat Annukan mukaan jännittäviä, mutta juttu luisti siitä huolimatta. Nainen arvelee karjalaisuuden yhdistävän kaksikkoa ja vihjailee, että hänen mielestään jotain pientä kemian poikasta voisi myös olla ilmassa. 

– Tosi hyvin tullaan kyllä juttuun, että hyvin meillä juttu luistaa ja on jotenkin samanhenkinen ihminen. 

Yllä olevalla videolla Annukka ja maajussi-Matti keskustelevat lapsiasiasta treffeillään. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat