Maajussi-Miian sulhasehdokas itsevarmana tulevan farmiviikkovalinnan suhteen: "En näe sellaista vaihtoehtoa, etten sinne lähtisi"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret!

Maajussi-Miian sulhasehdokas Kimmo on lähes varma siitä, että hän saa Miialta kutsun farmiviikoille.

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään Naantalin treffiviikonloppua, jonka aikana maajussit ja heidän puolisoehdokkaansa pääsevät tekemään vihdoin lähempää tuttavuutta. Pikatreffit on käyty läpi, jonka jälkeen maajussit pääsevät tutustumaan ehdokkaisiinsa syvemmin ryhmätreffien merkeissä. 

Maajussi-Miian sulhasehdokas Kimmo kertoo MTV Uutisille etsivänsä ihmistä, kenen kanssa on hyvä olla. Kun hän tapasi Miian ensimmäistä kertaa pikatreffeillä, miehen fiilikset naista kohtaan paranivat entisestään. Hän myöntääkin olevansa varsin toiveikkailla tunnelmilla tulevan suhteen. Toisaalta mies haluaa olla tavallaan varovainenkin.  

– Näillä kilometreillä ei uskalla olla ihan sillä lailla takki auki eteenpäin, koska joskus on tullut vähän kuokkaankin. Ja kuitenkin kun on lapset ja kaikki siinä taustalla, niin ei voi ihan hypätä tyhjyyteen, vaan vähän pitää järki päässä. 

Kimmo erosi viime syksynä edellisestä parisuhteestaan, joka kesti viisi vuotta. Tätä ennen hän oli kahden lapsensa äidin kanssa yhteensä viisitoista vuotta yhdessä, joista kymmenen naimisissa.

Mies kertoo uskovansa vahvasti, että hän pääsee pian tutustumaan Miian tiluksiin. 

– Aika tosi iso pettymys on, jos ei pääse farmille. Uskallan olla sen verran itsevarma, että en näe sellaista vaihtoehtoa, etten sinne lähtisi. 

– Sen verran pystyy vähän Miiaakin lukemaan, niistä lyhyistä kahdenkeskisistä hetkistä toki, mutta molemmille jää kuitenkin koko ajan niin paljon kysymyksiä, että aika loppuu aina kesken. Niin luulen, että sitä haluaa jatkaa siellä. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja