Maajussi-Aleksin morsianehdokas päätyi ottamaan mieheen yhteyttä lähipiirinsä tönäisyn ansiosta: "Varmaan viikon verran rustasin sitä kirjettä ihan ajatuksella"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret!

Angelika kirjoitti maajussi-Aleksille kirjeen lähipiirinsä kehotuksesta.

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään Naantalin treffiviikonloppua, jonka aikana maajussit ja heidän puolisoehdokkaansa pääsevät tekemään vihdoin lähempää tuttavuutta. Pikatreffit on käyty läpi, jonka jälkeen maajussit pääsevät tutustumaan ehdokkaisiinsa syvemmin ryhmätreffien merkeissä. 

Maajussi-Aleksia on Naantaliin saapunut tapaamaan morsianehdokas Angelika, joka päätyi mukaan ohjelmaan sekä äitinsä että ystäviensä kehotuksesta. Angelika kertoo MTV Uutisille, että niin äiti kuin ystävätkin patistivat naista vilkaisemaan Maajussille morsian -ohjelman maajussien esittelyjakson, jossa esiteltiin mukavan oloinen Aleksi.

– Mietin, että mikäpäs se tämmöinen mies on, että katsotaanpa. Katsoin sitten sen pätkän ja tuli sellainen tosi voimakas tunne, että minäpä kirjoitan. Sitten varmaan viikon verran rustasin sitä kirjettä ihan ajatuksella. 

Angelikan mukaan Aleksi vaikutti parin ensikohtaamisella olevan vielä mukavampi tapaus kuin hän esittelyvideossa antoi itsestään olettaa. Angelika kertoo kokevansa, että kaksikon välillä oli myös selkeää kemiaa heidän kohdatessaan. 

Nainen odottaa ja toivoo kovasti, että saisi kutsun Ranualle farmiviikoille tutustumaan Aleksin kotitilaan. Kajaanista kotoisin oleva Angelika ei myöskään näkisi mahdottomana sitä, että jonain päivänä hän vielä itsekin asuisi siellä. 

– Olen miettinyt sitä, olisinko valmis sinne Ranualle muuttamaan. Kaikkea olen kyllä valmis kokeilemaan ja hyvin pystyisin näkemään itseni siellä. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja