"Jo kahdesti olen ollut vaarassa menettää hänet" – sairaala järjesti häät elämästään taistelevalle koronapotilaalle Texasissa, katso koskettava seremonia

Sairaala järjesti elämänsä puolesta kamppailevan koronapotilaan häät – Katso koskettava seremonia videolta 1:43
Tältä hääseremoniassa sairaalan käytävillä näytti.

Koronaviruksen takia sairaalaan joutuneen miehen häät järjestettiin sairaalan käytävällä.

Texasilaismies Carlos Muniz on ollut sairaalassa San Antoniossa jo kuukauden ajan taistellessaan koronaviruksen aiheuttamaa infektiota vastaan.

– Hänen keuhkonsa ovat pettäneet jo kahdesti. Jo kahdesti olen siis ollut vaarassa menettää hänet, Carloksen tuore vaimo Grace Leimann kertoo CNN:lle.

Pariskunnan oli ollut määrä mennä naimisiin viime kuussa, mutta juhlat peruuntuivat Carloksen sairastuttua koronaan.

Sairaus vei miehen voimat nopeasti ja hän joutui sairaalassa teho-osastolle hengityskoneeseen. Kuultuaan kihlauksesta ja peruuntuneista häistä, Carlosta hoitanut sairaala halusi tehdä jotain erityistä.

– Halusimme olla luovia ja tuoda hiukan iloa takaisin ihmisten elämiin, jotta he jaksaisivat taistella, sairaalan hoitaja Matt Holdridge kertoo.

Carloksen kohdalla se tarkoitti hääseremonian järjestämistä sairaalan käytävillä. Tilaisuuteen osallistui Carlosta viimeisen kuukauden hoitanut hoitohenkilökunta ja läheiset.

Seremonia nostatti sairaalan tunnelmaa

Seremonian aikana sairauden uuvuttama Carlos makaa sängyssä ja häneen on kytketty hengitystä tukevat elintärkeät laitteet. Hän kuitenkin jaksoi lausua tärkeän sanan, "tahdon". Seremonia ei ollut sellainen, kuin pariskunta oli kuvitellut ikimuistoisen hetken olevan, mutta ovat silti kiitollisia sairaalan valmiudesta järjestää jotakin niin erityistä heidän takiaan.

– Se oli kaunis hetki. Näin vain hänet kävellessäni käytävää pitkin hänen luoksensa, Grace kertoo.

Seremonia motivoi myös henkilökuntaa jatkamaan.

– Se oli kuin pieni valonsäde ajanjaksossa, joka on ollut aika synkkää jo pidemmän aikaa, hoitaja Matt Holdridge kertoo.

Carlos on edelleen sairaalassa ja hänen tuoreen vaimonsa mukaan miehen toipuminen tulee kestämään vielä pitkään.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat