Mainos

Morsian oli adoptoitu lapsena: 21 vuotta myöhemmin äiti antoi hänelle viestin, jota oli säästänyt häihin saakka

Äiti antoi tyttärelleen ainutlaatuisen häälahjan, jonka hän oli pitänyt salassa kahden vuosikymmenen ajan. 

Kun Sherry Blackledge ja hänen miehensä keskustelivat yhteisestä tulevaisuudestaan, molemmat halusivat ehdottomasti lapsia. Pienen pojan ja tytön. Pian pariskunnan häiden jälkeen kuitenkin selvisi, etteivät he koskaan voisi saada omia lapsia. Unelma lapsista eli kuitenkin niin vahvana, että he päättivät adoptoida pienen pojan, Brianin, ja 11 vuotta myöhemmin puolentoistavuoden ikäisen Brooken.

Eräänä iltana, kun kahden lapsen äiti seurasi hiljaa vierestä tyttärensä unta, hän päätti kirjoittaa tyttärelleen kirjeen. Kirjeen hän kiinnitti hääpuvusta leikkaamaansa kankaaseen ja piilotti odottamaan sopivaa hetkeä, jolloin kirje olisi taas aika ottaa esiin. Kirje jäi odottamaan aikaa, jolloin Brooke menisi naimisiin.  

"Olet meille aivan erityinen" 

Kaksikymmentä vuotta tämän koskettavan hetken jälkeen Broooken hääpäivä viimein koitti ja vuosikymmeniä sitten kirjoitettu kirje otettiin esiin piilostaan. Hetki, jolloin äiti ojensi kirjeen tyttärelleen, kosketti syvästi kaikkia paikallaolijoita, mutta erityisesti äiti ja tytärtä.

Jos kuva ei näy, voit katso sen täältä

"Meidän rakas pieni Brooke-vauva,

Tätä kirjoittaessa sinä nukut sikeästi sängyssäsi. Olet 18 kuukauden ikäinen. Me haluamme sinun tietävän, kuinka paljon rakkautta ja onnea sinä olet tuonut meille. Sinä olet tehnyt meistä todellisen perheen. Olet pieni täydellinen tyttövauva minulle ja isälle, pikkusisko Brianille.

Ennen kuin menimme isäsi kanssa naimisiin, sanoimme aina, että haluaisimme pienen pojan ja tytön. Kun seurustelimme päätimme, että jos saamme tytön, sen nimeksi tulisi Brooke. Sinä olet meidän pieni Brookemme.

Brooke, haluamme sinun tietävän, että olet meille aivan erityinen, ja siksi Jumala valitsi sinut ja lähetti sinut meidän luoksemme.

Me rakastamme sinua. Äiti ja isä."


Äiti piti kirjeen piilossa yli kaksikymmentä vuotta, ja voi lähes varmuudella sanoa, että tytär tulee säilyttämään kirjeen vähintäänkin yhtä pitkään, ellei koko loppuelämänsä ajan. 

Lähde: Sosharethis 

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.