Mainos

Äiti piilotteli salaperäistä laatikkoa tyttäreltään 17 vuotta – sisältä paljastui ainutlaatuinen yllätys

Äidin tyttärelleen antama ainutlaatuinen lahja herkisti koko perheen kyyneliin. 

Kun Abby Van Metrew täytti 18 vuotta, hän sai äidiltään lahjaksi salaperäisen laatikon. Kävi ilmi, että lahja oli osa äiti Susien yllätystä, jota hän oli suunnitellut tyttärelleen hänen ensimmäisestä syntymäpäivästään alkaen.   

– Ajattelimme, että emme todellakaan tarvitse tai halua antaa yksivuotiaalle lahjoja, joita hän ei edes osaa arvostaa, äiti kertoo idean synnystä.

Yksivuotissyntymäpäivälahjojen sijaan äiti pyysi vieraita kirjoittamaan tytölle kirjeen, jonka hän saisi lukea vasta tultuaan täysi-ikäiseksi. Vieraat toteuttivat äidin pyynnön, ja vieraiden kirjoittamat kirjeet suljettiin laatikkoon 17 vuodeksi.

– Me emme edes katsoneet, saati sitten avanneet, kirjeitä, jotka me saimme vuonna 1999. Ne eivät olleet meidän, joten ne oli helppo pitää salassa. Me vain suljimme kirjeet muovipussiin ja laitoimme ne hyllyllä olevaan antiikkilaatikkoon, joka näytti koristeelta, äiti kertoo.

Kun Abbey täytti 18, tyttö sai avata laatikon, jonka sisältö muodostui merkityksellisemmäksi kuin kukaan perheenjäsen olisi voinut kuvitella.

"Me itkimme ja nauroimme koko illan"

Kahdenkymmenenviiden kirjeen joukossa oli seitsemän kirjettä, joiden kirjoittajat eivät olleet enää perheen keskuudessa. Yksi kirjeistä oli tytön enolta Johnilta, joka oli kuollut traagisesti auto-onnettomuudessa. Tyttö liikuttui kyyneliin lukiessaan enon kirjoittamat sanat: ”Seison epäilemättä lähelläsi nauraen suunnattomasti.”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kirjeiden seassa oli myös viisi vuotta sitten menehtyneen isoisän käsin kirjoittama viesti. ”En ehkä ole maan päällä sinun täyttäessäsi 18 vuotta, mutta olen aina kanssasi henkisesti. Rakastan sinua.”

– Hänen täytyi laittaa isoisän kirje pois ja palata siihen myöhemmin, niin tunteikasta se oli hänelle. Se oli tunteikas hetki myös minulle ja miehelleni, Susan kertoo.

Abby oli todella liikuttunut kirjeistä ja kertoo saaneensa niiden avulla toisen mahdollisuuden puhua henkilöiden kanssa, joiden sanoja hän ei koskaan enää luullut kuulevansa. Äiti kutsui lahjaa osuvasti nimellä Kirjeitä taivaasta.

– Se oli arvokkain lahja, jonka olemme koskaan antaneet hänelle. Me itkimme ja nauroimme koko illan, äiti kertoo.

Lahjan hankkiminen voi tuottaa päänvaivaa. Katso videolta vinkit miehen lahjan hankintaan. 


Lähde: Inspiremore 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja