More To Love -blogissa ei koolla ole väliä!

More To Love -blogin pitäjien, Mimmin ja Pepin, muotifilosofiaan kuuluu, että muoti, kauneus ja tyyli kuuluvat kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Kaksikko paljastikin Jani Toivolalle tyylinsä kulmakivet.

Suositun More To Love -blogin filosofia on yksinkertainen.

– Itsensä rakastaminen, ja hyväksyminen ja sitä kautta muiden hyväksyminen. Elämästä nauttiminen ja asioiden tekeminen nyt eikä odoteta kymmenen kilon tai kymmenen vuoden päähän. Toteutetaan unelmia ja tehdään elämästä elämisen arvoista, Peppi luettelee blogin ydinasioita.

Kahden tavallisen tytön muotiblogista on tullut hitti, vaikkei muoti ole ollut tyttöjen mielissä päällimmäisinä.

– En ole koskaan ollut muoti-ihminen, joten on tuntunut hassulta, että meihin on yhdistetty muotibloggaus ja muoti, koska se sanana kuulostaa vähän pelottavalta. Ehkä olemmekin jollain tavalla onnistuneet riisumaan sanalta sen pelottavuuden. Tykkäämme vaatteista ja pukeutumisesta ja erilaisista tyyleistä ja olemme tehneet siitä ihmisläheistä, Peppi pohtii.

Tyttöjen plus size -filosofia on herättänyt kiitosta maailmallakin. Mimmi ja Peppi saivat nimittäin kutsun Yhdysvaltoihin plus size -bloggaajien konferenssiin, jossa kokoontui kymmenen bloggaria ympäri maailmaa. More To Love -tytöt olivat ainoat tytöt Pohjoismaista, ja he saivat matkallaan tutustua muun muassa muotitaloihin.

Rohkeasti muita kannustaen

Tyttöjen rohkean räväkkä asenne oman kehonsa hyväksymiseen ja siitä kirjoittamiseen on pitkän ystävyyden aikaansaannosta.

– Ystävyys auttaa. Kun on löytänyt rinnalleen ihmisen, joka ajattelee asioista samalla tavalla ja jolla on sama tahtotila tehdä ja kokea samoja asioita, niin se on todella suuri voima, Peppi kiittelee.

– Ja kun päättää jotain, ja ajattelee, että saa asiansa tehtyä, kun vain oikeasti haluaa, niin onnistumisien kautta sitä huomaakin, että siihen pystyy. Ja sitten on helppo sanoa muillekin, että pystyt kyllä tuohon, jos oikeasti haluat, Peppi kertoo duon positiivisesta tsempistä.

– Ja vastoinkäymiset voi kääntää voitoksi, Mimmi muistuttaa.

Tyttöjen tyyli on rohkeaa ja värikästä, mutta mitkä ovat More To Love -kaksikon tyylin perusteet?

– Maustan tyyliäni kaikilla värikkäillä asusteilla, kengillä ja yksityiskohdilla, mutta voin pukeutua myös mustaan. Riippuu fiiliksestä, Mimmi kiteyttää oman vaatemakunsa.

Pepin tyyli puolestaan vaihtelee päivittäin.

– Olen sellainen muuttuja. Saatan olla tänään jossain vaatteissa ja seuraavana päivänä joissain ihan toisenlaisissa. Minulle usein sanotaankin, ettei minua tunnisteta. Se johtuu juuri siitä, että minulla voi tänään olla ihan erilainen tukka kuin huomenna. Saatan vaikka heittää pidennykset päähän ja olen sitten ihan erinäköinen.

AVA

Kuvat: Tyylitunnustuksia

Tyylitunnustuksia AVAlla joka torstai klo 18.30!

Mimmin ja Pepin värikkäät vaatteet, katso kuvat!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja