Moo-mäyräkoiran erikoinen turkki herättää ihastusta: "Monet luulevat aluksi, että sillä on päällään pyjama"

Pekka Poudan Sini-koiralla poikaystävä mukana lähetyksessä – näin karvakaverit touhuavat yhdessä 0:37
Pekka Poudan hurmaavalla Sini-koiralla oli taannoin poikaystävä mukana myös työpaikalla – näin karvakaverit touhusivat yhdessä!

Mäyräkoira Moolla on tuhansia seuraajia Instagramissa – kiitos sen erikoisen turkinvärin. Miamissa asustavasta pennusta kertoo muun muassa brittimediat Mirror ja Daily Mail

Mäyräkoira, dalmatialainen vai sittenkin lehmä? Turkista päätellen kyseessä voisi olla dalmatialainen, pitkulainen ruumiinrakenne osuisi yksiin mäyräkoiran kanssa ja nimi taas viittaisi rehua märehtivään sorkkaeläimeen. 

Moo on muutaman kuukauden ikäinen mäyräkoira, jolla oli syntyessään varsin erikoinen turkki sen pigmenttihäiriön vuoksi. Hauvan pää on musta, ruskean sävyttämä – aivan kuten mäyräkoiralla kuuluukin. Muu keho muistuttaa täplikkäältä väritykseltään pikemminkin dalmatialaista. Tai lehmää. 

Suloinen pentu nimettiinkin leikkisästi lehmän mukaan Mooksi (suom. Muu).

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Turkki ja luonne saavat osakseen suurta huomiota

Koiranomistajan, Victoria Hoffmanin, mukaan ihmiset usein luulevat, että hänen karvakuonollaan on yllään täplikäs koiranvaate.

– Näyttää siltä kuin sen vartalo ei sopisi yhteen sen pään kanssa. Monet luulevat aluksi, että sillä on päällään pyjama tai takki. He yllättyvätkin, kun saavat tietää, että turkki on ihan oikeasti tuon värinen, Victoria kuvailee koiransa saamaa huomiota. 

Moolla, kuten monella muullakin lemmikillä nykypäivänä, on oma Instagram-tilinsä, jota seuraa yli 18 500 silmäparia. Moo saakin osakseen suurta ihastusta sen ainutlaatuisen turkin ja vekkulin luonteen ansiosta. 

– Se rakastaa hamstrata lelunsa aina yhteen paikkaan. Mantelit ja vesimeloni ovat sen suurinta herkkua. Se myös rakastaa ottaa päikkäreitä selällään sängyssä.

– Minulla ei ole koskaan tylsää tai yksinäistä Moon seurassa, Victoria kehuu karvaturriaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat