Koiran ja vauvan välille syntyi uskomaton side – video todistaa, kuinka hellästi husky suhtautuu lapseen: "Suloisinta, mitä olen ikinä nähnyt"

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Tämän astronautin koira sekosi onnestaa saadessaan omistajansa kotiin pitkältä komennukselta.

Video koiran ja lapsen ystävyydestä on ihastuttanut monia.

Huskyn ensimmäisen kohtaaminen perheen tuoreimman tulokkaan kanssa tallentui suloiselle videolle. Millie-koira otti selvästi vauvan heti omakseen käydessään sen viereen makuulle. Videon kohtaamisesta julkaisi koiran omistaja ja vauvan isä Aaron Wallman koiran omalla TikTok-tilillä @milperthuskyofficial.

Videolla on ensikohtaamisen lisäksi koiran ja vauvan tarinaa enemmänkin. Rakkaus lasta kohtaan ei laantunut, vaan vauvan ja koiran välille syntyi uskomaton side. Videolla näytetään, kuinka hellästi Millie suhtautuu vauvaan tämän ollessa esimerkiksi päivän, viikon ja kuukauden ikäinen. Kolmen kuukauden kohdalla myös vauva alkaa ottaa kontaktia koiraan halaamalla sitä. Puolen vuoden ja yhdeksän kuukauden iässäkin vauva saa nukkua nokosensa koirakaverin vierellä. Videolla suloisia hetkiä nähdään aina toukokuulle asti, kun pieni poika oli 2,5 vuoden ikäinen. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Suloisinta, mitä olen ikinä nähnyt"

Suloistakin suloisemmasta videosta on tietenkin tullut hitti TikTokissa, ja sitä on katsottu jo yli neljä miljoonaa kertaa. Tykkäyksiä sille on kertynyt yli 760 000. Suositusta videosta on uutisoinut muun muassa Daily Star. Videota on kommentoitu ihastunein sanankääntein.

– Hän tulee olemaan turvassa koko elämänsä, ihasteli eräs kommentoija.

– Tämä on niin suloista, sydämeni ei kestä, totesi eräs videoon tykästynyt.

– Tämä tekee minusta surullisen iloisen sijaan. Rakastan sitä, kuinka uskollisia koirat ovat ja valmiita antamaan henkensä puolestamme. Koirat ovat parhaita, vuodatti yksi kommentoija. 

– Sen voi kirjaimellisesti nähdä, kuinka paljon ne rakastavat toisiaan, kommentoi eräs. 

– Tämä on suloisinta, mitä olen ikinä nähnyt, myönsi yksi.

Myös Millien omalla Instagram-tilillä ihastellaan koiran ja lapsen välistä ystävyyttä. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat