Mainos

Monroe ja Yaffa rokkaavat taas

Soolouralle lähtenyt rockmuusikko Michael Monroe jatkaa yhteistyötä basisti Sami Yaffan kanssa. Hanoi Rocksista asti yhdessä soittanut kaksikko yhdistää voimansa Monroen tekeillä olevalla soololevyllä.

– Meillä on pitkä yhteinen historia takana ja mukavaa, että se vain jatkuu. Me työstetään koko ajan uusia biisejä ja ollaan tosi innoissamme uudesta projektista. Tarkoitus on tehdä levy kansainvälisille markkinoille, vastikään Yhdysvalloista palannut Michael Monroe kertoo.

Lavan lumo

Noin 30 vuotta rockpiireissä vaikuttanut Monroe sanoo puhkuvansa tekemisen intoa entiseen tapaansa. Jo 9-vuotiaana ensimmäisen bändinsä perustanut rockkukko odottaa malttamattomana levyttämistä ja lavaesiintymistä.

– Se on se mitä mä parhaiten osaan ja mistä saan upeimmat fiilikset. Lavaesiintyminen hyvän bändin kanssa on parasta, mitä elämässä voi olla. On siunaus pystyä elättämään itsensä sillä, mitä diggaa eniten.

Korvaamaton frontman

Monroen kokemus ja habitus sopisivat varmasti myös rockin raskaan sarjan bändeille. Aikaisemmin Monroen huhuttiin liittyvän entisten Guns N´Roses –muusikoiden Velvet Revolver –yhtyeeseen. Nyt uutta laulajaa olisi vailla mm. legendaarinen Aerosmith.

– Minua ei ole siihen hommaan pyydetty ja tuskin pyydetäänkään. En voisi kuvitellakaan itseäni siinä tilanteessa. Mikä absurdi ajatus!

Monroen pitääkin lähtökohtaisesti omituisena ajatusta Steven Tylerin korvaamisesta.

– En voisi kuvitellakaan Aerosmithiä ilman Steven Tyleria. Uskomatonta, että he etsivät Tylerille paikkaajaa uransa tässä vaiheessa. Tylerin kaltainen frontman ei ole helppo mies paikata, onnea vaan yrittäjille!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.