Taas uusi isyysskandaali? Saksalaismediat: 15-vuotias brasilialaistyttö väittää olevansa Monacon ruhtinas Albertin lehtolapsi

Saksalaiset tiedotusvälineet kertovat, että 15-vuotias brasilialaistyttö väittää Monacon ruhtinas Albertin olevan tämän isä. Lehtitietojen mukaan ruhtinas ei ole suostunut isyystestiin.

Monacon ruhtinas Albert, 62, on totuttu viime vuosina näkemään virallisissa potreteissa vaimonsa Charlenen ja pariskunnan hurmaavien kaksosten Jaquesin ja Gabriellan seurassa.

Ennen kuin Albert nousi valtaan isänsä Rainierin kuoltua vuonna 2005 ja avioitui kuusi vuotta myöhemmin kuvankauniin eteläafrikkalaisen uimarin kanssa, hän ehti aiheuttaa kohun jos toisenkin.

Pian kuusi vuotta täyttävät kaksoset eivät ole suinkaan ruhtinaan ainoat lapset. Hänellä on vuonna 1992 syntynyt tytär Jazmin Grace suhteestaan amerikkalaisen tarjoilijan kanssa sekä vuonna 2003 syntynyt poika Alexandre suhteestaan togolaiseen lentoemäntään. Kumpikaan vanhemmista lapsista ei kuitenkaan ole oikeutettu kruununperimykseen.

Nyt Albert on kuitenkin jälleen joutunut uuden isyyskohun keskelle, sillä saksalaislehti Bunte ja saksalainen viihdesivusto Vip.de uutisoivat 15-vuotiaan brasilialaistytön väittävän Monacon ruhtinasta isäkseen. Asiasta uutisoi myös norjalaislehti Se og Hør.

Lehtitietojen mukaan 15-vuotias Celia olisi lähettänyt ruhtinaalle kirjeen Monacoon, ja olisi palkannut 34-vuotiaan äitinsä Marizan kanssa jopa juristin ajamaan asiaansa. Äiti Mariza sanoo saksalaislehden mukaan tavanneensa Albertin vuonna 2004 ja synnyttäneensä tyttären yhdeksän kuukautta myöhemmin.

Se, onko väitteillä perää, selviää nimittäin vasta isyystestin kautta. Kaksikon asianajajan mukaan äiti on nyt päättänyt julkaista vauvakuvia tyttärestään, jotta se lisäisi paineita saada Albert suostumaan testiin, josta hän on lehtitietojen mukaan toistaiseksi kieltäytynyt.

Norjalaislehden mukaan se, voidaanko ruhtinas määrätä isyystestiin, selviää tiedotusvälineiden mukaan helmikuussa oikeudessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja