”Molemmat kuljettajat ovat pulassa!” – F1-pomo raivostui nolosta kolarista, avasi nyt kuskipolitiikan käänteitä

Toissa viikonloppuna Isossa-Britanniassa Silverstonen radalla Haas-talli koki melkoisen mahalaskun, kun Kevin Magnussen ja Romain Grosjean kolaroivat keskenään. Molempien kuljettajien kisa päättyi yhteentörmäykseen, mikä sai Haasin tallipäällikön Günther Steinerin raivon partaalle.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Saksan GP suorana 26.-28.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Saksan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Molemmat kuljettajat ovat pulassa! Steiner julisti Silverstonen GP:n jälkeen.

Steinerin mukaan kyseinen tapaus kaivelee häntä yhä. Haas-kuljettajat osuivat yhteen jo aiemmin tällä kaudella Espanjan Barcelonassa, minkä jälkeen eri osapuolet kävivät keskusteluja tallin sisäisistä säännöistä.

– En ole vieläkään päässyt yli tuosta (Silverstonen haaverista). Yleensä pystyn jättämään eri asiat nopeasti taakseni, mutta tämä… Meillä oli ihan selväsanainen keskustelu Barcelonan jälkeen siitä, että mitä saa ja mitä ei saa tehdä, eikä sitä noudatettu. Se oli iso pettymys, Steiner sanoi uuden kisan, Saksan GP:n alla Motorsport-Weekin mukaan.

Kolari ja ylipäätänsä Haas-tallin tilanne on nostattanut ilmoille kovan huhumyllyn. Muun muassa Racingin Pointilla ajavaa Sergio Pereziä sekä Mercedeksen nykyistä varakuljettajaa, Esteban Oconia on viety Haasin toiseksi kisakuljettajaksi.

Nyt Steiner avasi kuskipolitiikan käänteitä ja aikataulua.

– Tauon jälkeen tiedämme kaiken kuljettajista, Steiner sanoi ja viittasi elokuussa eteen tulevaan F1:sten kesätaukoon.

– Mutta toki, Belgiassa kaikki toimittajat kokoontuvat ja kyselevät päätöksistä ja kerron, että olemme lähestymässä niitä, antakaa pari päivää tai pari kisaa aikaa. Sitten kerron! Steiner käänsi asian vitsailuksi.

Haas on tällä hetkellä valmistajien MM-sarjassa toiseksi viimeisenä. Pisteitä sillä on vain 16. 

Lue myös:

    Uusimmat