"En aio selittää sitä Kimille" – F1-pressin erikoinen kysymys sai myös Räikkösen tallipomon hämilleen

Alfa Romeon tallipomo Frederic Vasseur puhui Kimi Räikkösen kokemuksesta formula ykkösissä Bahrainin GP:n tiedotustilaisuudessa perjantaina. 

F1-kauden avannut Australian GP on tunnetusti paikka, jossa ei ohituksia paljon nähdä. Bahrainin GP:n näyttämöllä Sakhirin radalla siihen on huomattavasti paremmat mahdollisuudet, ja tälle kaudelle radalle on tehty vielä kolmas DRS-alue

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Bahrainin GP suorana 29.-31.3.
La: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.10, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Bahrainissa oli perjantaina ohjelmassa tallipomojen lehdistötilaisuus. Paikallisesta yliopistosta paikalle tullut toimittaja tiedusteli neljältä tallipomolta sitä, kuinka he auttavat kuljettajiaan löytämään oikean paikan ohitukselle. 

– Missä ohittaa ja missä ei? Heidän pitää vain painaa oikeanpuolinen poljin lattiaan ja ohittaa. Mikä tässä on ongelmana? DRS auki ja ohi. Täällä on kolme DRS-aluetta, pitkä suora. Odotan, että näemme paljon enemmän ohituksia kuin Melbournessa, Toro Rosson Franz Tost totesi. 

– Olen samaa mieltä Franzin kanssa, Haasin Günther Steiner jatkoi. 

– Mielestäni kuljettajien pitää antaa ajaa ja päättää, missä ohitus on parasta tehdä, McLarenia johtava Zak Brown lisäsi. 

Viimeiseksi tuli Vasseurin vuoro. 

– En aio selittää Kimille, missä hänen tulee ohittaa, Vasseur päätti. 

Vasseurilta kysyttiin myös Räikkösen mukanaan tuomasta kokemuksesta ja sen avusta tallille. 

– Tallissamme on paljon uusia kasvoja, ja Kimin mukana olo tuo tiimiin paljon kokemusta. Kuljettajat ovat suorituskyvyn kivijalka radalla sekä sen ulkopuolella. Hän on osa yhtiön ja tallin kehitystä, Vasseur päätti. 


Lue myös:

    Uusimmat