MLL karsi Kuuskosken tehtäviä pahoinpitelytuomion vuoksi

Liittohallituksen mukaan pääsihteeri Eeva Kuuskoski voi jatkaa pääsihteerinä, kunnes alaisen pahoinpitelyä koskeva oikeusprosessi on saatu loppuun.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on siirtänyt pääsihteeriltään Eeva Kuuskoskelta pois työtehtäviä. Syynä pääsihteerin toimenkuvan "tarkennukseen" on Helsingin hovioikeuden Kuuskoskelle tammikuussa langettama sakkorangaistus liiton entisen lapsiasiamiehen pahoinpitelystä.

MLL:n liittohallitus ja työvaliokunta päättivät toimenkuvan tarkistuksesta viime viikolla, ja muutokset tulivat täysimääräisesti voimaan tänään, kertoi liittohallituksen puheenjohtaja Tuula Tamminen STT:lle.

Liittohallitus katsoi, että Kuuskoski voi jatkaa pääsihteerinä, kunnes pahoinpitelyjupakkaa koskeva oikeusprosessi on saatu loppuun. Ennen mahdollisia muita toimenpiteitä liittohallitus haluaa nähdä, jääkö hovioikeuden ratkaisu voimaan vai jatkuuko asian puinti korkeimmassa oikeudessa.

Henkilöstöpäätökset siirretään toistaiseksi Seppo Ristilehdolle, joka on MLL:n hallinnosta ja taloudesta vastaava johtaja. Kuuskoski keskittyy nyt lähinnä liiton toiminnan sisällölliseen ja rakenteelliseen suunnitteluun sekä kehittämiseen.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat