Miten Teslan käy, kun autoilu kokee jopa sähköautoja suuremman mullistuksen?

Miten Teslan käy autoilun seuraavassa mullistuksessa? 6:41
Miten Teslalle käy autoilun seuraavassa mullistuksessa? Ammattitreidaaja ja Tesla-sijoittaja Jukka Lepikkö kertoo, miten Tesla aikoo olla mukana murroksen seuraavassa vaiheessa.

Sähköautoja pidetään yhtenä autoteollisuuden historian suurimmista mullistuksista, mutta muutoksen tuulet eivät suinkaan ole pysähtymässä ladattavien autojen valtavirtaistumiseen.

MTV Uutiset Live kertoo ja näyttää kun tapahtuu. Se on toimitus, joka elää uutispäivää kanssasi.

Seuraa jatkuvaa lähetysvirtaa yhden ruudun kautta osoitteessa mtvuutiset.fi ja MTV Katsomossa.

Ammattitreidaaja ja Tesla-sijoittaja Jukka Lepikkö vieraili MTV Uutiset Livessä kertomassa, millainen uusi autoilutrendi on alkamassa – hänestä jo aivan lähitulevaisuudessa.

Lepikkö kertoo, millä tavalla Tesla on mukana autoilun laajemman murroksen seuraavaksi askeleeksi uskotussa vaiheessa sekä sen, miten hän uskoo ihmisten suhtautuvan aivan uuteen aikakauteen.

– Kaikki uusi yleensä pelottaa, mutta sen jälkeen, kun se teknologia otetaan käyttöön, niin ihmiset huomaakin, että miten ilman sitä ollaan ikinä voitu elääkään, Lepikkö sanoo ja muistelee, kuinka hän itsekin suhtautui kriittisesti kosketusnäytöllisiin älypuhelimiin.

Katso artikkelin yläpuolella olevalta videolta, mikä on automaailman seuraava kuuma peruna. Entä millaisia malleja Teslalta on tulossa markkinoille ja minkälaisessa asemassa Tesla on, kun aivan uusi teknologia tekee tuloaan ihmisten arkeen?

Katso koko haastattelu alta.

Mikä Teslassa viehättää sijoittajia? Asiantuntija kertoo, miltä yhtiön tulevaisuus näyttää 20:38

Lue myös:

    Uusimmat