Mitä Tesla-sijoittajan on hyvä tietää yhtiöön kohdistuvista riskeistä? – "Voi tehdä kapitalismin näkökulmasta vähän ihmeellisiä päätöksiä"

Nämä asiat voivat uhata Teslan liiketoimintaa 2:27
Ammattitreidaaja ja Tesla-sijoittaja Jukka Lepikkö kertoo, millaiset asiat voivat uhata Teslan liiketoimintaa tulevaisuudessa.

Teslalla menee nyt lujaa, mutta millaisia pilviä sen taivaalle saattaa tulevaisuudessa ilmestyä, ja miten ne mahdollisesti vaikuttavat yhtiön osakkeeseen?

MTV Uutiset Live kertoo ja näyttää kun tapahtuu. Se on toimitus, joka elää uutispäivää kanssasi.

Seuraa jatkuvaa lähetysvirtaa yhden ruudun kautta osoitteessa mtvuutiset.fi ja MTV Katsomossa.

Ammattitreidaaja ja Tesla-sijoittaja Jukka Lepikkö vieraili tällä viikolla MTV Uutiset Livessä kertomassa Teslan tulevaisuudennäkymistä.

Tesla on yhtiö, joka viehättää sijoittajia. Syy on osittain sen poikkeuksellisen kovassa myyntikatteessa, mutta myös ketteryydessä, joka on auttanut yhtiötä selviämään kohtuullisen vähällä autoteollisuutta moukaroivan komponenttipulan keskellä.

Vahvasti toimitusjohtajaansa Elon Muskiin henkilöityvän Teslan liiketoimintaan liittyy kuitenkin myös riskejä. Se on tällä hetkellä maailman kuudenneksi arvokkain yhtiö, ja esimerkiksi juuri Lepikkö pitää mahdollisena, että jonain päivänä ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa se ottaa listan kärkipaikan.

Mutta millaisia uhkia voi kohdistua amerikkalaisyhtiöön, jonka suurin tehdas sijaitsee Kiinassa?

– Siellä kommunistinen puolue voi tehdä kapitalismin näkökulmasta vähän ihmeellisiä päätöksiä, Lepikkö sanoo.

Katso artikkelin yläpuolella olevalta videolta, millaiset muut tekijät voivat uhata maailman johtavan sähköautovalmistajan tulevaisuutta.

Katso koko haastattelu alta.

Mikä Teslassa viehättää sijoittajia? Asiantuntija kertoo, miltä yhtiön tulevaisuus näyttää 20:38

Lue myös:

    Uusimmat