Miten tästä voi epäonnistua? Valmentaja lysähti epäuskoisena polvilleen – tukalaan tilanteeseen joutunut Barcelona selviytyi pahimmalta

1:54
Jos Haris Seferovic olisi onnistunut tästä, Benfica olisi noussut Barcelonan edelle lohkokakkoseksi – Antti Niemi antoi studiossa sapiskaa

Tiistai-illasta muodostui Xavin alaisuudessa uutta taivalta aloittavalle FC Barcelonalle suuri pettymys, kun joukkue jäi maalittomaan tasapeliin kotikentällään Benfican kanssa. Pahempaankin oli kuitenkin edellytykset.

Benfican Haris Seferovic pääsi kaikessa rauhassa ottelun yliajalla yhdellä yhtä vastaan -tilanteeseen Barcelona-vahti Marc-Andre ter Stegeniä vastaan, mutta ratkaisu oli hämmentävä.

Katso Seferovicin käsittämätön epäonnistuminen artikkelin videosta.

Barcelona on kiinni toisessa jatkopaikassa kahden pisteen turvin ennen päätöskierrosta, jolloin se kohtaa Bayern Münchenin vieraissa.

Benfica kohtaa samalla kierroksella kotikentällä Dynamo Kievin. Jos Benfica voittaa Dynamon ja Barcelona ei onnistu lyömään Bayernia, katalonialaisten tie Mestarien liigassa päättyy tämän kauden osalta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja