Mitä Pikku G duunaa Maikkarilla?

Nuori hip-hop-tähti Pikku G alias Henri Vähäkainu on tuttu kasvo telkkarissa, mutta huomisesta alkaen hänet voi bongata maikkarin käytäviltä ja ohjelmien lopputeksteistä. MTV:n Viihdeuutisten jututtama Henri kertoi odottavansa innolla työharjoitteluaan ja suuren mediatalon arkeen tutustumista.

- MTV3 on niin laaja talo ja mä uskon, että siellä näkee varmaan kaikenlaista. Ja se on mielenkiintoista nähdä miten tuommoinen mediatalo toimii. Pääsee pintaa syvemmälle ja pääsee itsekin tekemään. Kyllä mä tosi suurella mielenkiinnolla odotan sitä, Henri virkkoi.

Helsingin tekniikan alan oppilaitoksessa av-viestintää multimedialinjalla opiskeleva Vähäkainu toivoo pääsevänsä tutustumaan Maikkarilla tv:n, radion ja multimediatuotantojen tekemiseen ja kokeilemaan siipiään eri osa-alueilla.

- Mäkään en vielä tiedä yhtään, mitä mä sitten lopulta tuun tekemään. Mutta mä luulen, että jotain grafiikkaan liittyvää, ääneen liittyvää, sisältöön liittyvää. Eli varmaan olen aikalailla sellainen monitoimimies, mutta toivon, että mulle tulis joku suurempi vastuutehtävä heti alusta, joka kestäis harjoittelun loppuun asti.

Keväällä media-assistentiksi valmistuva Henri ilmoitti olevansa kiinnostunut erityisesti graafisesta suunnittelusta. Musiikki on kuitenkin yhteiskunnallisesta vaikuttamisestakin kiinnostuneelle moniosaajalle edelleen kaikkein rakkain kiinnostuksenkohde.

- Mulla on nyt toi tuotantoryhmä jonka kanssa me tehdään musiikkia. Tuotetaan artisteja Suomeen ja ulkomaille ja yritetään sitä saada käyntiin niin, että ois mahdollisuus tehdä sitä musiikkia kunnolla ihan ammatikseen. Musiikki on siis se ykkösjuttu.

Viihdeuutiset tutustuu huomenna Henrin arkeen työharjoittelijana. Video on nähtävissä tällä sivulla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat