Mitä orgasmien saaminen kertoo suhteestasi? Tutkimus paljastaa!

Mitä kaikkea orgasmin saamisesta voikaan päätellä? Tutkimus kertoo.

Pitkän suhteen aikana petipuuhat saattavat jäädä vähemmälle huomiolle. Tuore tutkimus kuitenkin suosittelee pariskuntia harrastamaan seksiä usein ja erityisesti täydelliseen nautintoon saakka.

Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan orgasmien saaminen tai niiden vähyys saattavat kieliä jotain parisuhteen onnellisuudesta.

Tutkimukseen otti osaa 85 pariskuntaa. Tutkimuskohteet olivat 20-40-vuotiaita ja keskiverto pariskunta oli ollut yhdessä noin viisi vuotta. Kaikki saivat kuvailla erikseen, kuinka tyytyväisiä he olivat parisuhteeseensa. Heiltä tiedusteltiin myös, kuinka usein he harrastivat seksiä ja kuinka usein he saivat orgasmin.

Tutkimuksessa selvisi, että seksin harrastaminen ja orgasmien saaminen oli elintärkeää suhteen hyvinvoinnin kannalta. Huomattiin, että erityisesti naisille orgasmin saaminen vaikutti suhteen onnellisuuteen paljon. Tutkimus kertoo, että myös miehet olivat suhteessaan onnellisempia, mitä useammin nainen saavutti täydellisen tyydytyksen petipuuhien aikana.

Tutkimuksessa ei kuitenkaan voitu sanoa varmaksi sitä, että saatiinko suhteessa enemmän orgasmeja, jos pariskunta oli onnellinen vai tuliko pari onnellisemmaksi, kun he saivat petipuuhien aikana enemmän orgasmeja. Oli miten oli, voidaan huoletta sanoa, että pariskuntien kannattaa vaalia yhteisiä hetkiä makuuhuoneen puolella.

Lue myös:

    Uusimmat