Mitä ihmettä − suomalaismies vaihtoi nimensä David Hasselhoffiksi!

Sotkamolainen yrittäjä toteutti miesten bileillan aikana saadun älynväläyksen, jonka myötä hän vaihtoi puhelinliittymänsä David Hasselhoffin nimiin. Ei aikaakaan, kun luuri alkoi piristä yötä myöten.

Hullunkurinen idea syntyi kuusi vuotta sitten muutaman neuvoa-antavan siivittämänä. Sotkamolaismies ja hänen ystävänsä olivat lopen kyllästyneitä jatkuviin työpuheluihin. Kaksikko sai päähänsä vaihtaa nimensä, jotta pärinä vaimentuisi edes hetkeksi.

Villestä* tuli nuoruuden tv-idolin Ritari Ässän mukaisesti David Hasselhoff, kaverista Mihail Gorbatšov.

− Se oli hyvin simppeli homma. Kun avaa liittymän omalla nimellä, käyttäjäksi voi laittaa kenet tahansa. Sitten numerotiedusteluun laittaa vaan käyttäjän tiedot näkyviin, Ville kertoo.

Häirikkösoittajat riemastuivat

Ville työskenteli tuolloin yrittäjänä. Työasioita varten hän säilytti virallisen numeron. David Hasselhoffin kuuma linja oli tarkoitettu vain kavereille.

Mies ei osannut aavistaa, mihin mittasuhteisiin hupaisa vitsi paisuisi. Ei mennyt kauaa, kun numerotiedustelun käyttäjät keksivät, että yhden numeron omistajaksi on merkitty kuuluisa amerikkalaisnäyttelijä.

− Se oli varmaan heille suurta hauskuutta soittaa, että minkä niminen henkilö sieltä löytyy, Ville pohtii jälkeenpäin.

David Hasselhoffin puhelin alkoi piristä jatkuvalla syötöllä. Pian vastaaminen kävi jo työstä. Humalaisten soittajien vuoksi Ville alkoi säätää puhelimensa yöksi äänettömälle.

− Oli siellä ihan hauskojakin tyyppejä. Saatettiin sanoa, että auto on huollettu, voit tulla hakemaan. Yleisin kommentti oli, että onko Pamelaa näkynyt tai oletko kuvauksissa nyt, Ville naureskelee.

Jokunen soittaja oli herra Hasselhoffin mielestä niin hauska, että hän sopi heidän kanssaan livetreffit. Osan kanssa pidetään yhä yhteyttä.

Vitsien aika on ohi

Muutama vuosi sitten Villen toimenkuva työelämässä vaihtui. Uusi asema vaati tiettyä statusta. David Hasselhoff ei enää sopinut kuvioon.

− Nykyisessä työssäni ei ole enää varaa vitsailla. Esimieheltäkin tuli pyyntö, että sulje liittymä.

Myös Villen ystävälle alias Mihail Gorbatšoville kävi tahollaan samoin. Miehet kuoppasivat älynväläyksensä ja vaihtoivat takaisin asialinjalle.

− David on siirtynyt eläkkeelle ja laittanut salaisen numeron, Ville kuittaa viiden vuoden vitsin nauraen.

*)Haastateltavan nimi on muutettu

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Kuvat: Getty Images ja Colourbox.com


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Uusimme jutun vapun kunniaksi keväältä 2011.

Lue myös:

    Uusimmat