Mitä ihmettä? Ranskan hyökkääjätähti raataakin kiitollisena konehuoneen puolella – "Olen hänelle kaiken velkaa"

Kylian Mbappe ja Jude Bellingham loistavat MM-turnauksessa – tällaisia pelaajia nuoret tähdet ovat 16:40
Kylian Mbappe ja Jude Bellingham loistavat MM-turnauksessa – näin Ranskan pelaaminen on vapautunut

Ranskan tähtihyökkääjä Antoine Griezmann ei ole vielä avannut maalitiliään MM-kisoissa, mutta on silti löytänyt paikkansa yhdestä kisojen mestarisuosikista. Atletico Madridin mies kiittää päävalmentaja Didier Deschampsia.

Griezmannin tehtävä on yhdistää keskikenttä hyökkäykseen roolissa, jossa hän puolustaa yhtä paljon kuin hyökkää. Kun Kylian Mbappe ja Olivier Giroud ovat pussittaneet maaleja, Griezmann on tapellut palloista alakerrassa.

– Minulla oli mahdollisuus osua Tanskaa vastaan, mutta mokasin. Ehkä en pelaa niin lähellä rangaistusaluetta kuin aikaisemmin. Pelaan hyvää futista, ennätykselliset 71 peräkkäistä maaottelua Ranskalle pelannut Griezmann sanoi toimittajille.

– Kaipaan maalin tekemistä, mutta en lauo 50 kertaa pelissä, enkä ole pakkomielteinen siitä. Joukkue tarvitsee minua keskikentällä luomaan yhteyden puolustuksen ja hyökkäyksen välille. Olen erittäin ylpeä ja onnellinen, Griezmann lausui.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps uskoi Griezmanniin, vaikka tämän ura näytti luisuvan sivuraiteelle Barcelonassa.

– Olen hänelle kaiken velkaa. Kun pelaan Ranskalle, pelaan sekä joukkuetovereilleni että valmentajalle, 11,3 kilometriä neljännesvälierässä Puolaa vastaan juossut Griezmann sanoi.

Huippukuntoinen ja onnellinen Griezmann on ollut myös helppo valinta Deschampsille, joka on voittanut 75 prosenttia MM-otteluistaan päävalmentajana. 

– Jokainen peli, jokainen liike. Ne ovat kuin kiitos hänelle (Deschampsille). Haluan yrittää kaikkeni, jotta voisin tehdä hänet ylpeäksi pelaajasta numero seitsemän.

– Deschamps yrittää aina löytää parhaan mahdollisen ratkaisun joukkueen tasapainon kannalta. Olemme löytäneet sen, ja meidän on jatkettava sillä tiellä. Deschamps luottaa jokaiseen, se on hänen vahvuutensa, Griezmann kiitti.

Englanti ja Ranska kohtaavat MM-puolivälierässä ensi lauantaina kello 21. 

Lue myös:

    Uusimmat