Englannin 19-vuotias sankari valloittaa jo jalkapallomaailman huippua – "En näe hänen pelissään heikkouksia"

Kylian Mbappe ja Jude Bellingham loistavat MM-turnauksessa – tällaisia pelaajia nuoret tähdet ovat 16:40
Kylian Mbappe ja Jude Bellingham loistavat MM-turnauksessa – tällaisia pelaajia nuoret tähdet ovat

Englannissa on tiedetty jo hyvä tovi, että maan kenties suurin jalkapallolahjakkuus kehittyy tällä hetkellä saaren ulkopuolella. Borussia Dortmundin 19-vuotiaasta keskikenttäpelaaja Jude Bellinghamista on kasvamassa arvioiden mukaan yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista.

Bellingham alusti Englannin kaksi ensimmäistä maalia, kun joukkue varmisti sunnuntai-iltana puolivälieräpaikan 3–0-voitolla Senegalista.

– Hänellä ei ole selkeitä pelillisiä heikkouksia ollenkaan, MTV:n jalkapalloselostaja Kim Kallström sanoi ja arvioi myöhemmin, ettei Bellinghamin kaltaista pelaajaa ole kenellekään toisella MM-kisojen kärkijoukkueella.

Bellinghamin maajoukkuetoveri ja Englannin toinen nuori tähti, 22-vuotias hyökkääjä Phil Foden asetteli sanansa lähes identtisesti.

– En näe hänen pelissään heikkouksia. Hänellä on kaikkea, hänestä tulee maailman paras keskikenttäpelaaja, Foden sanoi The Athleticin mukaan.

Englanti kohtaa Ranskan MM-kisojen puolivälieräottelussa lauantaina.

Artikkelin videolla MTV:n jalkapalloselostaja Kim Kallström analysoi Jude Bellinghamia ja vastaa kysymykseen, onko Kylian Mbappe juuri nyt maailman paras jalkapalloilija? Olivier Giroud on vapauttanut Ranskan pelaamisen, miten se on tapahtunut?


Lue myös:

    Uusimmat