Mitä haluaisitte parisuhteiltanne enemmän? Naiset vastaavat

2:27

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video paljastaa, mikä on yleisin ongelma seksissä.

"Mitä haluaisitte parisuhteiltanne enemmän? Jos et kehtaa pyytää haluamaasi asiaa, miksi et kehtaa?" kysyy nimimerkki Kiinnostaa tietää.

Näin naiset vastasivat

”Haluaisin enemmän läsnäoloa. Sitä, että mies keskittyisi pääosin vain minuun, kun olemme kahden. Emme asu yhdessä ja elämäntilanteidemme vuoksi meillä on melko harvoin kahdenkeskistä aikaa. Mies puhuu silloin työpuheluja tai ikävöi ääneen lastansa. Minulle tulee olo, että olen vasta sijalla 3, vaikka olisin niinä hetkinä mieluusti sijalla 1.

Olen sanonut työhön uppoutumisesta, mutta asia ei muutu. Lapsiasiasta en kehtaa, koska tulee olo, että kieltäisin puhumasta lapsesta. Asia on jonkinlainen tabu ja muodostunut mielessäni suureksi juuri siksi, etten ole puhunut asiasta."
– 47, parisuhteessa

"Olen aika tyytyväinen nykyiseen parisuhteeseeni eikä siinä ole hirveästi asioita, joita toivoisin enemmän ja joista en kehtaisi sanoa. Ehkä enemmän kaipaisi jotakin huomionosoituksia ja sitä, että kumppani olisi enemmän kiinnostunut omista asioistani. En jaksa marmattaa tai kehtaa sanoa näistä asioista, koska toivoisin noiden asioiden tulevan luonnollisesti eikä vaatimalla."
– 22, parisuhteessa

"Yhdyntöjä. Koska seksielämämme on muuten upeaa, en ole ottanut asiaa puheeksi."
– 32, parisuhteessa

"Viimeisimmältä parisuhteeltani olisin kaivannut enemmän aikaa itselleni. Siis sellaista aikaa, jolloin puhelin ei täyty kumppanin viesteistä, eikä pidä hätäillä omien harrastusten loppuun saattamisessa, jotta ehtisi nyhjäämään toisen kainaloon.

Yritin sanoa asiasta silloiselle poikaystävälleni. Hän ei kuitenkaan ottanut asiasta opikseen, mikä minun tulisi varmaan ottaa kohteliaisuutena: mies haluaa keskustella kanssani, eikö tämä ole jokaisen naisen unelma? Minua käytös joka tapauksessa lähinnä ahdisti, mutta se johtunee siitä, etten ollut suhteeseen itse täydellisen sitoutunut. Siinä varmaan myös syy siihen, että kyseinen herra on ex. Kaikkea hyvää hänelle."
– 25, sinkku

"Aiemmassa parisuhteessa kaipasin seksiä ja läheisyyttä. Ei herunut, vaikka kyllä kehtasin pyytää. Tämä on ollut yleinen ongelma ystäväpiirini suhteissa. Miehet, nyt skarpatkaa!"
– 32, sinkku


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja