Mies yritti suudella uudenvuoden kunniaksi – kiusallisesta videosta hitti somessa: "Toivottavasti teidän vuotenne alkoi paremmin kuin tämän miehen"

1:46
Katso video Espoossa nähdystä upeasta lasershowsta, jolla korvattiin vuoden vaihteessa raketit.

Kiusallinen uudenvuoden suuteluyritys tallentui televisolähetykseen, ja se on muodostunut viraaliksi Twitterissä. Aiheesta uutisoi myös brittilehti The Sun.

Torjutuksi tuleminen voi olla ikävää ja kiusallista, mutta erityisen kiusallista on, jos se tapahtuu suorassa televisiolähetyksessä.

Twitterissä on levinnyt video eräästä uudenvuodensuudelmasta – tai ainakin sen yrityksestä, joka tallentui hollantilaisen tv-kanavan lähetykseen.

Videolla nuori mies yrittää suudella vaaleatukkaista naista klubilla, mutta nainen perääntyy miehen lähestyviä kasvoja ja suuteluyritystä kasvoillaan vastenmielisyyttä kielivä ilme.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on helposti kiusallisin asia, jonka olen nähnyt koko vuonna"

Amerikkalainen opiskelija nimimerkillä ThatRexGuy jakoi videon Twitteriin tekstillä: "Toivottavasti teidän [vuotenne] 2019 alkoi paremmin kuin tämän miehen".

Video on kerännyt sosiaalisessa mediassa jo yli 10 miljoonaa katselukertaa ja yli 234 000 tykkäystä. Kommenteissa noloon tilanteeseen ollaan suhtauduttu huvittuneesti, mutta myös ihmetellen miehen tyyliä.

– Tämä on helposti kiusallisin asia, jonka olen nähnyt koko vuonna, eräs kommentoi.

– Kannattaisi ehkä kysyä ennen kuin suutelet toista kansallisessa televisiolähetyksessä, toinen kirjoittaa.

– Noh, aina on vuosi 2020, kolmas sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja