Miss Suomi -finalisti loukkaantui kisan keskeyttäneen kaunottaren rajuista väitteistä: "Toiset tekevät töitä sen eteen, ja se näkyy"

3:51
Näin Miss Suomi -finalistit pärjäsivät Uutisaamun tentissä puhutuimmista uutisaiheista

Miss Suomi -finalisti Emmi Suuronen kertoo Instagramissa loukkaantuneensa aiemmin tällä viikolla kisan keskeyttäneen Nicole Söderströmin kovista väitteistä missiorganisaatiota kohtaan.

Miss Suomi -organisaatio tiedotti maanantaina, että finalistit Katariina Juselius ja Nicole Söderström jättäytyvät pois All Stars -kilpailusta. Tiedotteessa kerrottiin, että syynä vetäytymiselle olisivat olleet aikatauluongelmat ja töiden päällekkäisyydet. Kumpikin kilpailun kesken jättäneistä naisista kiitteli tiedotteessa missiorganisaatiota saamastaan tilaisuudesta.

Söderström julkaisi kuitenkin Instagram-tilinsä Stories-osiossa vielä samana päivänä hyvin toisenlaisia kommentteja aiheesta. Neljättä kertaa missikruunua tavoitellut nainen kertoi kokeneensa, että oli tullut huijatuksi missi organisaation puolelta. Hän syytti taustaorganisaatiota myös tiettyjen finalistien suosimisesta.

– Musta tuntuu, että sieltä valikoitiin vaan ne lempparitytöt, ja jos sä et niihin kuulunut, niin sun oli tosi vaikee päästä siihen porukkaan mukaan. 

– Tämä kilpailu on aivan eri kuin mitä mä katsoin tätä telkkarista kymmenen vuotta sitten.

"En ole kokenut ketään suosittavan"

Emmi Suuronen, yksi kahdeksasta jäljellä olevasta Miss Suomi -finalistista, kommentoi Söderströmin rajuja väitteitä keskiviikkona omalla Instagram-tilillään julkaisemissaan tarinoissa.

– Minua ovat loukanneet Nicole Söderströmin puheet, koska ne ovat epäreiluja muita kilpailijoita kohtaan, Suuronen muotoili.

– Itse en ole kokenut ketään suosittavan, tai että voittaja olisi valittu ennakkoon. En tänä vuonna, enkä vuonna 2019. Toiset panostavat kilpailuun oikeasti ja tekevät töitä sen eteen, ja se näkyy sinusta, Suuronen toteaa, ja korostaa, että hänen mielestään sama pätee myös muilla elämän osa-alueilla.

– Asioiden eteen pitää tehdä töitä, oli kyse sitten työpaikasta, koulupaikasta tai unelmien autosta. Se halu ei riitä, vaan asioiden eteen pitää tehdä jotain. Siksi minua on loukannut se, mitä Nicole väittää julkisesti.

Miss Suomi -kilpailua vuosien ajan luotsannut, Finnartist Oy:n toimitusjohtaja Sunneva Sjögren kommentoi Söderströmin puheita MTV Uutisille aiemmin tällä viikolla. Sjögren sanoi olevansa surullinen ja yllättynyt Söderströmin esittämistä väitteistä ja syytöksistä. 

– Ihmisillä saa olla omia tuntemuksia, mutta sehän ei tee niistä missään nimessä faktoja. Vastaisin mieluusti jokaiseen hänen esittämäänsä väitteeseen, koska voisin kyllä kertoa sen, miten asia on. Niin kuin sanoin Nicolellekin, että olen tosi surullinen siitä, ettei hän pysy siinä totuudessa. Uskon, että nämä tunteet hänellä ovat aitoja, mutta mielipiteet eivät tee asioista faktoja, Sjögren kommentoi.

Vuoden 2021 Miss Suomi -kilpailun huipentuu finaaliin 18. syyskuuta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja