Miro Heiskanen saa vuolasta tunnustusta – suomalaistähti nostettiin arvostetun pystin voittajasuosikkien joukkoon

Vastikään rahakkaan jatkosopimuksen Dallasin kanssa solminut Heiskanen on ollut joukkueensa kantavia voimia jo kolmen kauden ajan. Seuraavan kahdeksan vuoden ajan Heiskasen vahva panos näkyy myös puolustajatähden palkkapussissa.

22-vuotias Heiskanen on yksi NHL:n parhaimmista puolustajista nuoresta iästään huolimatta. The Hockey News nostaa Heiskasen yhdeksi voittajaehdokkaaksi parhaalle puolustajalle jaettavaan Norris Trophyn.

– Heiskasella on iso sopimus, jonka asettamiin odotuksiin hänen on vastattava. Hän on erinomainen kahden suunnan puolustaja, joka on varma kaikilla kolmella alueella. Voidaan sanoa, että hän pelasi liikaa viime kaudella, mutta Ryan Suterin ja Jani Hakanpään saapuminen voi keventää hänen taakkaansa, The Hockey News kirjoittaa.

Heiskasen voittomahdollisuuksien edessä on kuitenkin kysymyksiä.

– Hän ei tee tarpeeksi pisteitä. Vaikka Norris Trophya ei enää valitakaan tehopisteiden perusteella, on niillä silti merkitystä. Jos Heiskanen parantaa tehokkuuttaan, hän voi olla vahva ehdokas.

The Hockey News nosti kertoimissaan Heiskasen edelle vain Nashville Predatorsin Roman Josin, Tampa Bay Lightningin Victor Hedmanin, New York Rangersin Adam Foxin ja Colorado Avalanchen Cale Makarin.

Lue myös:

    Uusimmat