Miro Heiskanen kerää suitsutusta Dallasissa: "Hänestä tulee NHL:n supertähti"

Miro Heiskanen: Kovuuteen pitää keskittyä enemmän NHL:ssä 5:04

Dallas Starsia edustava Miro Heiskanen on pelannut erinomaista tulokaskautta NHL:ssä. Hän on noussut suureen rooliin joukkueessa ja kerää suitsutusta joukkuetoveri Marc Methotilta.

Kuvan videolla Tulosruudun analyysiä Miro Heiskasesta.

Methot on ollut useissa otteluissa Heiskasen pakkiparina. Methotin pelatessa Ottawa Senatorsissa, hänen pakkiparinaan toimi Erik Karlsson.

– Tämänhetkisten näyttöjen perusteella sanoisin, että hänestä tulee NHL:n supertähti, Methot toteaa.

– Se on vain ajan kysymys, se on minun nöyrä mielipiteeni, mutta mielestäni Miro on yksi sellaisista pelaajista, jotka nousevat tähtiin, koska hän on silkkinen luistelija, taitava ja itsevarma nuoresta iästään huolimatta, Methot jatkaa.

Heiskanen on pelannut keskimäärin 21.18 minuuttia ottelua kohden. Hän on tehnyt kolme tehopistettä (1+2) ja on laukonut toiseksi eniten maalia kohti Dallasin puolustajista (23 laukausta).

– Tulee olemaan hauskaa seurata hänen pelaamistaan seuraavien vuosien aikana, koska hänen pelissään on samaa kuin Erik Karlssonilla, viitaten tietysti peliälykkyyteen ja kiekonhallintaan, Methot sanoo.

– Lopulta hänestä tulee 40 tehopisteen mies, ja tämä on mielestäni minimi. Hänestä tulee pelaaja, joka pelaa 28 minuuttia illassa ja pärjää vastustajien huippuketjuja vastaan, kunhan hän saa lisää voimaa, Dallasin päävalmentaja Jim Montgomery sanoo.

Heiskanen itse sanoo, että hänen tärkein kehityskohteensa juuri nyt on tulla voimakkaammaksi pelaajaksi. 

– Luistelutaitoni on minun suurin vahvuuteni, mutta tiedän, että minusta pitää tulla vahvempi. Kaksintaistelut maalin edustalla ja kulmissa ovat rankkoja. Minusta tosin tuntuu, että tulen koko ajan paremmaksi, Heiskanen sanoo. 

Dallasin seuraava ottelu on luvassa 31. lokakuuta, kun vastaan asettuu Montreal Canadiens.

Lue myös:

    Uusimmat