Mainos

Minna pelkää, että häntä ei rakasteta

Tähtikartan tulkinta arvelutti Ottavaisen Minnaa etukäteen. Hän ei ollut varma, haluaisiko kuulla sen, mitä tähdet hänestä kertovat. Kokemus ei kuitenkaan lopulta ollut lainkaan pelottava. Vaikka se paljastikin skorpioninaisen todellisen pelonaiheen: rakastaako se sittenkään?

Minna Ottavainen ja Merja Hirvisaari viettivät studiossa pitkän tovin tutkailemassa Minnan tähtikarttaa. Kun haastateltavaa ei ollutkaan paikalla, Merja kysyi Minnalta tulkinnan jälkeen itse, että miltäs nyt tuntuu.

Tähtikartan tulkinta voi olla hyvinkin hämmentävä kokemus. Tuntuu uskomattomalta, että vieras ihminen lukee tietokoneen tulosteesta satuttavan tarkasti oman luonteen piirteitä ja elämän tarinaa. Merja Hirvisaari sanoo, että se on toisaalta myös hyvin lohduttavaa: Kun kerran tähdet jo syntymän hetkellä osaavat sanoa, että tällainen sinusta tulee, niin onhan siinä sitten lupa olla juuri sellainen kuin on!

Minnasta tähtikartta paljasti salaisuuksia. Sen, että pinnan alla piilee paljon voimakkaampia tunteita kuin ulkokuori kertoo. Ja sen, että tuttava usein luulee itse olevansa paljon lähempänä kuin onkaan, kun Vesimies nousumerkkinä saa Minnan pitämään etäisyyttä sellaisen näkymättömän suojakuvun avulla, jonka olemassaoloa ei kukaan muu huomaa.

Suurin tekijä Minnan kartalla oli kuitenkin erittäin vahva Skorpionin rooli, joka saa hänet Merjan mielestä pelkäämään sitä, että häntä ei rakasteta. "Kun seuraavan kerran hiipii mieleen se epäilys, niin muista että se ei ole totta, vaan sinusta itsestäsi nouseva tunne, kyllä se rakastaa", oli astrologin neuvo Minnalle.

Tähtikartta Radio Novalla sunnuntaisin klo 14.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.