Mainos

"Minä olen minä, ja olen kaunis" – bloggari kannustaa rakastamaan itseään

On niin helppoa jumittua ajattelemaan omaa riittämättömyyttään ja sitä, ettei kelpaa. Ei muille eikä itselleen. Suositun bloggarin päivitys kiteyttää täydellisesti sen, miksi omaa vartaloaan tulisi rakastaa juuri sellaisena kuin se on. 

Kun bloggari ja Instagram-tähti Kathleen oli nuorempi, hän etsi pitkään omaa paikkaansa. Hän yritti olla urheilullinen, taiteellinen ja seurallinen, mutta mikään ei tuntunut tuovan iloa hänen elämäänsä. Kaiken tämän sijaan hän oli tyttö, joka kärsi syömishäiriöstä ja masennuksesta. Vuosien itsetutkiskelun jälkeen hän voi nyt vihdoin sanoa löytäneensä oman paikkansa maailmassa. 

– Olen vihdoin löytänyt nimeni sanakirjasta vuosien etsimisen jälkeen. Olen sisäänpäin kääntynyt tyttö, joka ymmärtää täysin kauneuden, joka itsensä rakastamisessa piilee, nainen kertoo suositulla Instagram-tilillään.

Lisäksi hän kertoo olevansa tyttö, joka rakastaa koiria, ruoanlaittoa, hyvänmakuista ruokaa, päiväunia ja kirjoittamista. Tyttö, joka on käynyt läpi vaikeita haasteita, mutta osaa taistella unelmiensa puolesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun olin nuorempi, ajattelin epäonnistuneeni kaikessa, mikä tarkoitti sitä, että en ollut mitään. Mutta ainoa asia, jota en ollut yrittänyt olla... oli yksinkertaisesti minä.

Kehottaa kaikkia nauttimaan elämästä juuri nyt

Kathleen kertoo ennen ajatelleensa olevansa vain tyttö, jolla oli aknea, selluliittia ja vatsamakkaroita. Vuosien jälkeen hän on vihdoin ymmärtänyt, että ulkokuori ei ole ainoa asia, joka tekee ihmisestä kauniin. Instagramissa jakamiensa kuvien avulla nainen haluaa kertoa tämän oivalluksensa kaikille 16 000 seuraajalleen.

– Kyllä, minulla on arpia ja vatsamakkaroita, mutta minulla on myös niin paljon enemmän. Olen säteilevä hymyni. Olen sydämeni, joka haluaa auttaa muita. Olen mieleni, joka ei koskaan luovuttanut vaativimmissakaan taisteluissa, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minä olen minä, ja olen kaunis, eikä mikään määrä kipua tai väkivaltaa voi saada minut luopumaan rakkaudesta, jonka olen itseäni kohtaan saanut.

Kathleen lisää, ettei kilojen pudottaminen tai ulkonäöstään murehtiminen tuo onnea, päinvastoin. Hän kehottaa ihmisiä kaiken murehtimisen sijaan nauttimaan elämästä nyt, eikä sitten, kun asiat voisivat olla paremmin.

– Jos käytämme tämän hetken yrittäen tehdä tulevaisuudestamme täydellistä, menetämme mahdollisuuden tuntea onnea juuri nyt.  

Myös Emma Seppälä neuvoo elämään tässä hetkessä. 

1:20

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.