Mainos

Kuuli näyttäneensä paremmalta syömishäiriöisenä – naiselta täydellinen vastaus arvostelijoille

Ilkeitä kommentteja ulkonäöstään kuulleen naisen mukaan jokainen meistä ansaitsee elää nyt eikä viisi kiloa kevyempänä. 

Megan Jayne Crabben Instagram-tili on täynnä inspiroivia kuvia, joilla kaikilla on yksi tärkeä sanoma; rakasta itseäsi juuri sellaisena kuin olet. 

Kertoakseen muille omista kokemuksistaan tämä 24-vuotias nainen julkaisi vähän aikaa sitten kuvaparin itsestään nyt ja reilu kaksi vuotta sitten. Vaikka nainen myöntää, että näiden vuosien aikana hänen painonsa on noussut, se ei suinkaan ole ainoa asia, joka näiden kuvien välillä on muuttunut.

– Olen saanut lisää itserakkautta. Olen saanut elämäni takaisin kaikkien niiden vuosien jälkeen, kun luulin, etten ansainnut elää ulkonäköni vuoksi. Tiedän, että maailma haluaa meidän uskovan, että mitä hoikemmalta näytät, sitä onnellisempi olet. Tiedän, että minun pitäisi hävetä tätä muutosta, nainen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen sijaan, että hän olisi häpeissään, Crabben kertoo haluavansa julistaa sitä iloa, jonka hän on viime vuosien aikana oppinut. Hän on ymmärtänyt, että vaatekoko tai vaa’an numero ei tuo onnea.

Pian julkaisun jälkeen kuvaan alkoi sadella positiivisia kommentteja, mutta valitettavasti tämä rohkea nainen ei säästynyt kritiikiltä. Joidenkin kommentoijien mukaan nainen näytti paljon paremmalta kaksi vuotta sitten otetussa kuvassa.

Mielenterveys tärkeä osa kokonaisuutta

Vaikka kommentit satuttivatkin, Crabben päätti, ettei anna ilkeiden sanojen pilata kaikkea sitä, mitä hän oli saavuttanut.

Näpäyttääkseen kommentoijia, nainen julkaisi itsestään uuden kuvaparin puhuttelevan tekstin kera.

– ”Mutta näytit minusta paljon paremmalta ennen.” Tämä on hauskaa, koska sinä vaikutit silmissäni paljon fiksummalta ennen kuin vertasit terveyttä painoon ja unohdit, että mielenterveyskin kuuluu terveyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Crabben kertoo sairastaneensa syömishäiriötä, joka melkein tappoi hänet. Vaikka hän olisi laihtunut kuinka, vartalosta olisi löytynyt aina uusia kohtia, jotka eivät olisi miellyttäneet.

– Ihmisten ei tarvitse lihoa rakastaakseen itseään, mutta se oli jotain, jota minun kehoni tarvitsi kohdatakseen henkisen vapauden. Tämä on minun iloinen kehoni, Crabben.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan jokainen meistä ansaitsee olla onnellinen juuri sellaisena kuin on. Jokainen meistä ansaitsee elää nyt, ei viisi kiloa kevyempänä.

Mitä jos tekisit tänään yhden muutoksen kohti terveempää mieltä.

0:30

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.