Mainos

Viiden lapsen äiti jakoi erilaisen bikinikuvan hyvästä syystä: "Sain vartalon, josta olin aina unelmoinut"

Viiden lapsen äiti jakoi tehokkaan vinkin, jonka avulla bikinikunto on mahdollista saavuttaa hyvinkin nopeasti. 

Liikunta-alan asiantuntija ja äiti Sharny julkaisi Facebook-sivullaan itsestään bikinikuvan, joka poikkeaa huomattavasti muista naisen julkaisemista kuvista. Se ei kuvasta muodonmuutosta tai treenivinkkejä, vaan ennen kaikkea rakkautta itseään kohtaan. 

Vastenmielisyys vaihtui rakkauteen 

Raskauksien myötä vartaloon jääneet raskausarvet saivat Sharnyn häpeämään omaa vartaloaan. Myös liikunta jäi hetkeksi naisen elämästä, sillä hän ei nähnyt järkeä muokata vartaloaan, jos ei kerran aikonut koskaan pukea bikineitä päälleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Eräänä päivänä Sharny kuuli kuitenkin aviomiehensä suusta sanat, jotka saivat hänet ymmärtämään jotain todella tärkeää. Nainen kuuli, kun mies selitti ystävilleen, miksi hänen mielestään raskausarvet ovat kauniita. Ne kertovat miehen mukaan naiseudesta ja suuresta äidinrakkaudesta. 

– Olen vihannut itseäni syistä, joita hän on rakastanut. Minun vartaloni ei ole pilalla tai vastenmielinen. Se on muuttunut itserakkaan tytön vartalosta epäitsekkään äidin vartaloksi, ja arvet ovat todiste tästä muutoksesta, nainen kertoo.

Arvet ovat päivittäinen muistutus äitiydestä, ja vasta miehen selitys sai Sharnyn ymmärtämään tämän.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Katsoin raskausarpiani ja tunsin ylpeyttä. Tunsin rakkautta. Rakkautta miestäni ja lapsiani kohtaan. Jokainen heistä on kasvanut ja elänyt noiden arpien takana yhdeksän kuukauden ajan.

Yksi ainoa päätös sai ihmeitä aikaan

Sinä hetkenä, kun äiti oppi rakastamaan vartaloaan juuri sellaisena kuin se on, se muutti paljon myös hänen ajatusmaailmaansa. Hän halusi alkaa pitää parempaa huolta itsestään; syödä terveellisemmin, liikkua ja tehdä asioita, joita hän rakastaa. Yksi pieni muutos pään sisällä sai ihmeitä aikaan.

– Vain sillä, että aloin katsoa itseäni rakkaudella ja ylpeydellä vihan sijaan, löysin helpon motivaation pitää huolta kehostani.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sain vartalon, josta olin aina unelmoinut. Bikinivartalon, jonka en koskaan uskonut olevan mahdollinen sen jälkeen, kun peityin raskausarvilla. Se oli tullut minulle todeksi, Sharny toteaa.

Sharnyn mukaan oman ajatusmaailman kääntäminen on halpa, mutta ennen kaikkea erittäin tehokas tapa päästä bikinikuntoon. Hän kehottaa kaikkia äitejä olemaan kiitollisia siitä, mitä heillä on, sen sijaan, että he tavoittelisivat aina jotain parempaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Olet täydellinen. Lapsesi rakastavat sinua. Sinun tulisi rakastaa itseäsi. Vaihda syyttely rakkauteen, nainen kehottaa.

Lähde: Facebook

***

0:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.