Millaista kauneuskeksintöä odotat? Perustele!

Hiuksia voi pidentää, vatsalaukkua pienentää ja ihoa ruskettaa eri keinoin. Ripset voi kihartaa, kutrit suoristaa ja säärikarvat ajella. Onko sinulla idea kauneuskeksinnölle, joka odottaa vielä luomistaan?

Maailma on pullollaan kauneuden maailmaan liittyviä keksintöjä: voiteita ja kosmetiikkaa joka lähtöön, hiusten- ja ripsienpidennyksiä, kiharrinta ja karvojenpoistajaa, rintojen suurennusleikkauksia, takamuksenkohotusoperaatioita, solariumeja ja rasvaimuja. Onko kuitenkin keksimättä jokin pieni tai suuri kauneuskeksintö, jolle sinä uskoisit olevan käyttöä? Oletko huomannut arjessasi, että vielä on jokin oleellinen ulkonäköongelmaa helpottava asia luomatta?

Jos minkä tahansa kauneuteen liittyvän keksinnön luominen olisi mahdollista, mikä se olisi? Kerro Helmelle ideastasi! Paljasta meille, millaista kauneuskeksintöä odotat. Onko se jokin väline tai hoitomuoto, joka auttaisi montaa muutakin saman kauneusongelman kanssa painivaa? Vai olisiko sinulla parannusehdotus jollekin jo olemassa olevalle kauneuteen liittyvälle tarvikkeelle tai käsittelylle?

Voit myös kertoa, miksi et kaipaa minkäänlaisia kauneuskeksintöjä – mikä niistä tekee mielestäsi tarpeettomia?

Millaista kauneuskeksintöä sinä odotat vielä kehitettäväksi?

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat