Millainen matkustaja - sellainen matka

Oikean lomakohteen valinnassa ei ole kyse siitä mihin matkustaa, vaan mitä tehdä, kun pääsee paikanpäälle.

The Rough Guide To…perustuu huippusuosittuun samannimiseen matkaopaskirjasarjaan, joka auttaa matkailijaa saamaan lomastaan kaiken irti. TV-sarjan jokaisessa jaksossa keskitytään aina yhteen teemaan, vieraillaan aiheeseen sopivissa kohteissa ja annetaan vinkkejä kaikilta matkailun osa-alueilta.

Ohjelma paljastaa, mihin on kätketty maailman parhaat hiekkarannat tai etäisimmät autiosaaret, missä viettää villieläinten värittämä safariloma tai mikä on varmin ja luotettavin lomakohde huolettomaan lomailuun.

Sarjan matkaoppaina toimivat Julia Bradbury ja Toby Amies tempaavat katsojan mukaan lomahuumaan intohimoisella tiedonhalullaan ja aidolla kiinnostuksella paljastaa kohteiden paras anti. Älykkäästi ja pröystäilemättömästi toteutettu sarja tutustuttaa katsojan parhaisiin lomakohteisiin, mutta nimeää myös maineeseensa kipuamattomat matkakohteet.

Matkakohteisiin tutustutaan matkakategorioittain ja tulevissa jaksoissa tutustumme muun muassa parhaisiin rantalomakohteisiin, kaupunkikohteisiin, viikonloppumatkailuun, saaristolomakohteisiin ja seikkailumatkailuun.

The Rough Guide To… AVAlla 18.1.2011 alkaen tiistaisin klo 19.30 ja keskiviikkoisin klo 15.05.

AVA

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja