Mila Kunisin tiedottaja reagoi raskaushuhuihin

Viikonloppuna napatut kuvat Miehen puolikkaat -tähti Ashton Kutcherin tyttöystävän vatsasta käynnistivät villit vauvahuhut. Oliko kyseessä epäonnistunut asuvalinta vai onko Mila Kunis pieniin päin?

Miehen puolikkaat -sarjan komistus Ashton Kutcher ja tyttöystävä Mila Kunis ovat houkutelleet paparazzeja kintereilleen suhteen julkitulosta saakka. Nyt pariskunnan ikuistanut paparazzi saattoi onnistua taltioimaan kameralleen enemmän kuin osasi aavistaa. Lauantaina kävelyllä olleet Kutcher ja Kunis keräsivät nimittäin huomiota pelkän yhdessä näyttäytymisensä lisäksi myös Kunisin vatsan vuoksi.

Löysästä topista huolimatta Kunisin vatsa näytti pömpöttävän kankaan alta silminnähden. Viime aikoina Kunis on useasti nähty löysissä vaatteissa, joista mahan pyöristyminen ei ole paistanut läpi yhtä selvästi kuin nyt.

Myös Kunisin viimeaikaiset kommentit äitiyteen liittyen ovat antaneet aihetta epäilyille.

– Haluan perheen. Ennemmin olisin rakastunut ja saisin lapsen kuin tekisin uuden elokuvan, tähti kertoi hiljattain Glamour-lehdelle.

Onko tähti raskaana vai onko kyseessä pelkkä muotimoka? Lue tiedottajan kommentti ja katso kohun käynnistäneet kuvat:Mila Kunisin tiedottaja reagoi raskaushuhuihin

MIEHEN PUOLIKKAAT palaa Subille 26. marraskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat