Mainos

Miksi naiset eivät ota vastuuta omista orgasmeistaan? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi naiset eivät ota vastuuta omista orgasmeistaan? Aloitus on provosoiva, mutta perusteltavissa.

Olen törmännyt ja ollut parisuhteissa naisten kanssa, jotka eivät pidä itseään haluttavina. Oireita ovat olleet esimerkiksi ehdoton kieltäytyminen seksistä peilin edessä, tai edes valot päällä, yöllä ei ole saanut hiplata naisen "läskireisiä", koska se ei ole seksikästä. Miten mies voi olla vastuussa tällaisen naisen orgasmeista ja "tulla liian aikaisin"? Käsittääkseni naisten orgasmit ovat paljon miehiä tunnevetoisempia. Miten voi olla miehen vika, jos nainen ei pidä itseään haluttavana ja seksikkäänä?" kyselee nimimerkki Kysyvä ei tieltä eksy.

Näin naiset vastasivat 

"Olet siinä oikeassa, ettei ihmistä voi korjata tai auttaa, jos hän ei itse halua apua. Jos kumppani uskoo olevansa ruma, halun muuttaa omaa näkökulmaa ja omaa sisäistä puhetta on tultava hänen itsensä sisältä. Rakastavalla suhteella voi kuitenkin olla hyvin korjaava vaikutus, eikä kumppanin kannata säästellä kauniita sanoja niistä "läskireisistä", vaikka toinen tuhahtelisikin tai väittäisi, ettei usko kehuihin. Uskon, että kehujen ansiosta mieleen jää kuitenkin itämään jokin siemen siitä, että toisinkin voisi ajatella. Samaan tapaan se, että sanoisi kumppanille "hoida itse orgasmisi, jos kerran uskot olevasi niin läski ja ruma", tekisi taatusti tuhoa.

Itse handlaan tällaiset "itsehaukkumistilanteet" joko niin, etten reagoi niihin mitenkään, tai sanomalla "älä sinä hauku kaveriani/rakastani". Se tavallisesti pysäyttää ja avaa ihmisen silmät."
– 31, parisuhteessa

"Ensinnäkin vastaat jo omaan kysymykseesi: ei ole miehen vika, jos nainen ei pidä itseään haluttavana. Olet siinä ihan oikeassa."
– 25, sinkku

"Kysyit, miten asia voi olla miehen vika. Kovin suurella todennäköisyydellä se ei olekaan. Tietysti naisen itseluottamus kasvaa, jos häntä kehutaan haukkujen tai suu supussa olemisen sijaan. Pienetkin kehut tuhahtelujen ja turhautumisen sijaan voivat vaikuttaa paljon."
– 26, avoliitossa

"Paljon varmaan riippuu omasta asenteestasi, josta kysymyksesi valossa paistaa tietty "jokainen hoitakoon oman orgasminsa" -tyyppinen ankea kaiku. Ei orgasmin saaminen riipu pelkästään siitä, mitä mieltä nainen on itsestään. Kyllä osaava mies pystyy suunnistamaan pimeässäkin. Jos et saa koskea lainkaan, niin sitten olet oikeassa: se ei ole miehen vika."
– 31, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.