Mainos

Miksi naisen yksinkertaisinkin toive on miehelle "mahdoton vaatimus?" Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miesten keskusteluketjut ovat täynnä valitusta naisten mahdottomista vaatimuksista miesten suhteen. Ovatko ne vaatimukset todellakin niin hirmuisia?

Pyyntö peseytymisestä ennen seksiä. Pyyntö hoitaa asiansa, siis omat laskut. Pyyntö hoitaa oma osuutensa yhteisen kodin asioista. Pyyntö huolehtia siittämistään lapsista. Pyyntö huolehtia itsestä, ja ennen kaikkea pyyntö väkivallattomuudesta perhettä kohtaan. Miksi miehet katsovat näiden naisten pyyntöjen olevan liki mahdottomia vaatimuksia?" kysyy nimimerkki Miettiväinen.

Näin miehet vastasivat

"Parahin Miettiväinen. Itse pesen 'työkalun' ennen ja jälkeen käytön –menneinä poikamiesvuosina pyrin siihen, että se on käyttökunnossa myös spontaania käyttöä varten – aviossahan sellaista spontaaniutta vähempi on. Minä hoidan meillä niin omat, perheen kuin vaimonkin laskut, huolehdin keittiön ja viikolla laitan perheelle ruuan. Pyykkiä en pese, koska vaimo ei halua ja siivoamiseen en juuri sekaannu edellä mainitusta syystä. Vessat pesen, koska istualtaan en rupea pissimään – siinä menee raja. 'Akkaa ja kakaroita' en hakkaa, pari exää tosin tykkäsi purkaa pahaa oloaan nyrkein minuun ja samalla koittaa provosoida tappeluun, siinä onnistumatta. Onko mulla hyvä akka, vai olenko itse hyvä ukko? Ei kyllä ole elossa valittamista."
– 45, naimisissa

"Useammat mainitsemistasi asioista pitäisi olla itsestäänselvyyksiä, kuten väkivallattomuus, lapsiin ja kodinhoitoon liittyvät asiat. Mitä miehen hygieniaan tulee, mielestäni perushygienian kuuluu olla kunnossa, mutta itse suht-spontaania seksiä harrastavana on vähän vaikea ennakoida, koska vaimo sitä seksiä haluaa, eikä sitä viitsi joka välissä suihkussa juosta, jos kerta päivässä muuten riittää. Omat laskut hoidetaan, tottakai, jos ei muuta ole sovittu. Nainenkaan ei joka asiassa voi mielyttää miestään, eikä voi aina olettaa miehen mielyttävän itseään."
– 28, naimisissa

 "Mitäköhän keskusteluketjuja tarkoitat? Juustoinen muna, ruokkomaksut ja perheen hakkaaminen kuulostavat enemmän Vauva- tai Murha.info -foorumin provoilta. Seuraamissani keskusteluissa, niin netissä kuin pukukopeissa, naisten odotuksiin suhtaudutaan lämmönsekaisella huumorilla, miesten omia puutteita alleviivaten. Tiskikoneen tyhjentäminen, vessanpöntön kansi, sukulaisissa käyminen. Ne ovat tavanomaisia aiheita. Eivät miehet pidä mainitsemiasi pyyntöjä mahdottomina, sillä he eivät tunnista niitä omassa elämässään. Tai siis itse asiassa niitä pidetään mahdottomina vaatimuksina, koska ne eivät kuulu normaalin miehen arkeen."
– Herra 47, aviossa

”Lopeta miesten keskustelupalstojen lukeminen heti, siellä vain tyhmyys tiivistyy. Juttele oman miehesi kanssa, ja jos asiat kunnossa, ei kannata ottaa stressiä muiden toopeilusta. Jos taas ei ole omaa miestä, tämä on ihan turha kommentti.

Hyvä parisuhde perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja siinä yhteydessä sovitaan muutenkin yhteisen elämän raamit. Nuo mainitut asiat ovat ihan peruskamaa eivätkä liity mihinkään vaatimuksiin. Miehet odottavat ihan samoja asioita.”
– 56, naimisissa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat osallistua, vastaa alla olevalla lomakkeella. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan juttuun:

"Vapaa mies ja nainen tapaavat ja aloittavat tapailun, ja seksi tulee kuvioon mukaan. Mies vaikuttaa olevan naisesta kiinnostunut ja on itse aktiivinen ja aloitteellinen tapaamisjärjestelyissä. Yhdessä voidaan myös matkailla ja harrastaa.

Noin neljän–kuuden kuukauden kuluttua, kun naiselle on tullut tunteita miestä kohtaan, mies perääntyy tai katoaa, eikä nainen tapaa tai kuule hänestä enää koskaan. Mies ei anna selityksiä eikä vastaa yhteydenottopyyntöihin. Miksi mies toimii näin? Tunteeko mies ollenkaan omantunnon- tai syyllisyydenpistosta?" kysyy nimimerkki Kokemuksella.


***

2:24

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.