Mainos

Miten mies kiemurtelee eroon seksin harrastamisesta? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Ainahan puhutaan siitä, miten naiset turvautuvat feikkaamaan orgaminsa, jos mies ei tunnu ’pääsevän maaliin’, tai että feikkaus kannustaisi miestä 'saamaan' nopeammin. Nainen voi myös ehdottaa miehelle suuseksiä, että itse välttyisi yhdyntäseksiltä sillä hetkellä. Onko miehillä mitään tällaisia niksejä, joita käyttävät, vai kieltäytyykö mies vain, vai on aina valmis?" kysyy nimimerkki utelias.

Näin miehet vastasivat

"Hyvä nimimerkki Utelias. Kysymyksesi on sekavahko, mutta jos ymmärsin oikein, kysyt sitä, että onko miehillä jotain niksejä käytössä tilanteessa, jossa nainen ei kiihotu. Tuo niin sanottu tilanne etenee aina omalla painollaan, toisen selkään sormenpäillä piirrellen ja muuten toista hyväillen. Ja kaikki on aina myös tilanne- ja yksilökohtaista, tietenkin."
– 36, sinkku

"Lähtökohtaisesti miehen kuuluu olla aina valmis, jos vastapuoli hiukankin miellyttää. Miehen tehtävähän on tyydyttää nainen. Ei ole olemassa miestä, joka kieltäytyisi seksistä. Joskus vain käy niin, ettei nalli pala. Nainen monesti käsittää tilanteen niin, että hänessä olisi jotain vikaa. Ei asia niin ole. Mutta juuri siksi sellaisessa tilanteessa joutuu joskus feikkaamaan. Se on helppoa silloin, kuin käytössä on kumi. Ja mahdottomasta seuraava silloin, jos 'pannaan menemään' paljaalla."
– 43, onnellisesti naimisissa

"Henkilökohtaisesti en ole koskaan feikannut orgasmia. Toki mies voisi feikata orgasmin, koska ’tuleminen’ ja orgasmi ovat eri asioita. Mutta eiköhän feikkaaminen vie aktiviteetista koko idean, parempi vain opetella olemaan aidosti seksissä mukana – ei siis makoilla kuin ’lahna’. Kuvitelma, että suuseksi jotenkin nopeuttaisi asiaa, ei toimisi ainakaan omalla kohdallani, joten taktiikkaan ei kannata turvautua, jos kokee, ettei itse jaksa harrastaa seksiä. Mikäli on tarvetta tulla nopeammin, niin tiedän kyllä itse asennot, jotka auttavat tuon päämäärän saavuttamisessa. Kannattaa siis tuntea itsensä, niin ei mene säätämiseksi. Pääsääntöisesti olen ’aina valmis’, kunhan kyse ei ole kovin useasta kerrasta putkeen. Mutta jos sattuu, ettei seksiin ole kiinnostusta, niin sitten kieltäydytään. Ei miehenkään tarvitse olla aina halukas."
– 36, sinkku

"Ei meillä miehillä juuri ole keinoja feikata. Jalkojen välissä sojottaa mittari, joka karulla tavalla kertoo onnistumisen edellytykset. Jos mieli ja pikkukaveri ovat maassa, mies kieltäytyy sen kummempia selittämättä. Kondomin kanssa voi koettaa feikata, mikäli hyvin alkanut 'jyystö' alkaa puuduttaa. Hieman ähinää, tyytyväistä hymyä ja kortsu nopeasti rullalle, jotta nainen ei näe sen sisältöä – eli sen puutetta."
– Herra 47, avioliitossa 

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

2:24

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.