Miksi nainen haluaa suuseksiä, mutta ei yhdyntää? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi nainen haluaa suuseksiä useamman seksikerran peräkkäin, mutta ei yhdyntää, vaikka yhdynnässäkin tämän naisen kanssa ollaan oltu?" kysyy nimimerkki m*na-ei-kelpaa.

Näin naiset vastasivat

"Ehkä kannattaa kokeilla yhdistää klitoriksen stimulointi yhdyntään sen aikana."
– 33, sinkku

"Kuulostaa hieman oudolta, jos ei halua yhdyntää, sillä itsellä myös yhdyntä tuottaa nautintoa yhtälailla kuin suuseksin saaminenkin.

Toisilla (tai oikeastaan ehkä useimmilla) klitoris on herkin kohta, ja sen stimulointi aiheuttaa voimakkaampaa kiihotusta, joten ehkä hän on tottunut klitoriksen stimulointiin enemmän, jolloin emättimen stimulointi (ns. normaaliyhdyntä) ei tunnu samalta."
– 22, parisuhteessa

"Ihan villi veikkaus: jos yhdynnässä olette olleet, eikä se enää kelpaa, niin se kertoo varmaan jonkin verran yhdynnän tasosta. Hyvä suuseksi voittaa huonon yhdynnän. Lisäksi aika moni nainen saa orgasmeja vain suuseksin avulla, joten yhdyntä, etenkin huono sellainen, voi tuntua ajanhukalta."
– 33, parisuhteessa

"Koska yhdynnässä ei pääse orgasmiin asti, elleivät Kuu ja Jupiter asetu kaakon ylle kolmen asteen kulmaan samalla, kun taivaallinen valonsäde osuu sängyn jalkopäähän... Suomeksi: koska suuseksi nyt vain on sata kertaa parempaa kuin yhdyntä, joka on yleensä ainakin lievästi epämukavaa eikä koskaan osu 'just oikein'."
– 33, parisuhde

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Mikä on pahin loukkaus, mitä nainen/mies on sinulle sanonut?" kysyy nimimerkki Veera.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja