Miksi monet naiset ajattelevat, että miehen pitää olla heitä pidempi? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Tässä kun on ollut sinkkuna jonkin tovin, olen törmännyt usein siihen, että monella sinkkunaisella on jokseenkin utopistiset vaatimukset miehen suhteen. Erityisesti ihmetyttää se, että monen naisen mielestä miehen pitää olla pidempi kuin naisen, ja olenkin ihmetellyt MIKSI?

Onko kyseessä itsetunnon puute, vai mikä? Provosoivasti voisi verrata siihen, että mies vaatisi, että naisella on tietyn kokoiset rinnat. Eikö mies voi olla silmälle miellyttävä, ellei hän ole tietyn mittainen?" kysyy nimimerkki 172cm sinkku.

Näin naiset vastasivat

"Pitkä mies, pitkä 'se'."
– 47, sinkku

"Kyllä lyhyt mies todellakin voi olla hyvännäköinen, siihen se ei vaikuta. En voi sanoa kuin omasta puolestani, että itselleni tulisi vähän epänaisellinen olo itseäni lyhyemmän kanssa. Kai siinä on mukana (alitajuntaistakin) halua kääriytyä turvaan isomman ja pidemmän uroksen syliin."
– 30, naimisissa

​​​​​​​

"Ehkä se on jokin alkukantainen tarve löytää mies, jonka seurassa voi tuntea olonsa turvalliseksi. Muutenkin huomioni kiinnittävät herkemmin ryhdikkäästi kulkevat, hyvän itsetunnon omaavat miehiset miehet. Vielä jos löytyy hyvät käytöstavat ja on huomaavainen, on paketti jo aika täydellinen. Ja riittää, kun on edes jokusen sentin pidempi, ja kun itse on 162cm, niin yleensä näin onkin."
– 30, sinkku

"Lyhyet miehet ovat kieltäneet minua käyttämästä korkokenkiä, eli miesten itsetunnosta on kyse. Nykyinenkin aviomieheni on minua muutaman sentin lyhyempi, mutta ei häntä haittaa."
– 43, naimisissa

"Tunnen itseni isokokoiseksi. Oma pituus 168cm ja painoa 85kg. Olen seurustellut kaiken mittaisten kanssa, mutta usein pieni mies on ollut 'reppana' ja kaivannut lähinnä äitiään. Pitkän miehen vieressä tunnen itseni pieneksi. Painoa saa myös olla! Haluan karhun kainaloon, ja sinne olen päätynytkin. Kemialla on kuitenkin tärkein osuus, ja miehen pitää tietää, mitä tekee. Siis ottaa naisensa!"
– 58, sinkku

"Olen itse 174,5 cm pitkä. Jos luettelen kriteereitä, niin kyllä, haluan itseäni pidemmän miehen. Tämä siksi, että ajatuksen tasolla koen tuntevani itseni naisellisemmaksi pitkän miehen vierellä. Tästä huolimatta olen tuntenut suurta vetoa useaan itseäni lyhyempään mieheen. Aina se kuitenkin on kemia, joka lopulta ratkaisee. Luki "listalla" sitten mitä vaan."
– 34, sinkku

"Omalla kohdallani voin sanoa, että miehen kyllä pitää olla itseäni pidempi. Johtuu myös siitä, että itse olen 153cm. Harvoin edes näkee itseäni lyhyempiä miehiä. En sitten tiedä, miten suhtautuisin, jos olisin paljon pidempi, että haittaisiko minua, jos mies on lyhyempi. En kyllä usko, että haittaisi."
– 28, sinkku

"Vaatimus on samaa sarjaa sen kanssa, että miehellä pitää olla lihakset ja makuukamarisilmät: jengi etsii rakkautta ulkoisista asioista, koska olettaa rakkauden vaativan tällaisia määreitä toteutuakseen. Mielestäni tällainen käytös on pelkästään typerää, ja monelta naiselta menee kyllä hyviä miehiä ohi suun, kun miesparka oli puoli senttiä liian lyhyt... Toisaalta, jos rakkaus on sentistä kiinni, ehkä mies ansaitsee jonkun vähemmän takakireän naisen."
– 32, parisuhteessa

"Itse olen miettinyt useinkin samaa asiaa. En ole koskaan nähnyt ongelmaa pituudessa, tai muussakaan. Toki jokaisen oma asiahan se on, mikä miellyttää, ja myönnän, että kyllä itsekin hiukan katselen sitä ulkonäköä, millainen mies olisi mieleen, jos sinkku olisin, mutta pääasia on se persoona. En ole ikinä asettanut sen kummempia 'vaatimuksia' vastakkaiselle puolelle, mutta jos itse lähtisin sille kannalle, että miehen kuuluisi olla pidempi, ehkä syy löytyy siitä, että häntä on mukava halailla korkeintaan rintakehän korkeudelta? En oikein suuria 'hyötyjäkään' keksi siitä, muuta kuin että mies voi tehdä kaiken mihin oma pituus ei riitä – huumorilla ajatellen tietenkin."
– 19, avoliitossa

"Minulla ei pituuden lisäksi juuri muita ulkonäöllisiä vaatimuksia miehelle ole. Itselle tulee vain naisellisempi ja kenties turvallisempi olo "isomman" miehen kainalossa ja vierellä. Itse olen kuitenkin suht pitkä, joten itselle tulee iso ja kömpelö olo pienen miehen vierellä. Mutta ei miehen tarvitse olla kuin pari senttiä pidempi, se riittää. Käsittääkseni naisen rintojen koko ei vaikuta kuitenkaan miehen itsetuntoon ja fiilikseen samalla tavalla. Ei siis voi verrata."
– 32, sinkku


***

28:04
​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja