Miksi kerrot miehesi asioita ystävillesi? Naiset vastaavat

2:02

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Voivatko mies ja nainen olla "vain" parhaita kavereita? Videolla Vinkkimiehet vastaavat.

"Parisuhde on kahdenvälinen asia – paitsi naiselle, joka levittää aivan kaikki asiat muille. Ja samaan aikaan te edellytätte luotettavuutta, kun teille ei voi luottaa mitään asiaa. Oletteko koskaan miettineet, mikä mättää?

Oletteko koskaan miettineet, että miehen omat asiat ei välttämättä kuulu kaikille, vaikka omat juttusi levittäisitkin? Se ei ole yksistään epäluotettavaa, se on törkeää. Miksi kerrot yksityisiä asioita muille?" Kysyy nimimerkki Ei pysty ymmärtämään.

Näin naiset vastasivat

"En oikeestaan osaa vastata. Aivan hemmetin hyvä kysymys, ja totta. Taidan kyllä itsekin sortua siihen."
– 23, parisuhteessa

"Moni kertoo 'bestikselleen' kaiken ihastuksistaan jo yläasteiässä. Tämä tapa jää jotenkin päälle: parhaalle ystävälleen kokee voivansa kertoa kaiken, koska tähän luottaa kuin kallioon. Bestis on vähän kuin Suosikin Dear Eki -palsta, jolta voi kysyä apua ja mielipidettä, kun ei itse tiedä, mitä tehdä. Itse en tällaista kertomista harrasta, mutta voi pojat, mitä tiedänkään kaikkien kavereideni kaikista miehistä..."
– 32, parisuhteessa

"Koska muuten raivoaisin miehelle koko ajan ja suhde kariutuisi. Haluaisitko nalkuttavan naisen, joka valittaa kaikesta, mitä teet? Sinun pitäisi kiittää onneasi, että naisellasi on ystäviä, joille avautua käytöksestäsi ja asioistasi, jotta pääsee purkamaan niitä ulos. Näin ei kuppi mene koko ajan nurin käytökseesi."
– 30, parisuhteessa

"Myönnän toki kertoneeni oman kumppanini asioita lähimmille ystävilleni, joille tiedän voivani kertoa niitä ilman, että ne leviävät pidemmälle. Miksi? Koska monet kumppanini asiat ja vaikeudet vaikuttavat myös omaan elämääni ja haluan saada niistä hyvien ystävieni mielipiteen ja/tai tukea.

Sanon myös itse kumppanilleni erikseen, jos asiat ovat sellaisia, joista en halua hänen kertovan kenellekään. Tietenkään en kerro kumppaninikaan asioita, jos hän sanoo vastaavalla tavalla. Monilla ihmisillä voi olla eri käsitykset siitä, mitkä ovat yksityisasioita. Ehkä elämäsi naiset eivät vain ole ymmärtäneet, ettei asioitasi saa kertoa, ja että he ovat näin pettäneet luottamuksesi?"
– 22, parisuhteessa

"Joskus miehen yksityiset asiat vaikuttavat omaan itseen sen verran, että sitä tukea on vaan pakko hakea muualta. Ja hieman tunnustella, ovatko omat fiilikset kyseiseen asiaan oikeutettuja vai liioiteltuja, ennen kuin alkaa käymään miehen kanssa asiasta liian tiukkaa vääntöä. Missään nimessä en kerro asioista, joista erikseen kielletään kertomasta, mutta jos tarvitsen apua esimerkiksi siihen, miten suhtautua johonkin mieheen liittyvään asiaan, niin pakko sitä apua on hyviltä ystäviltä hakea. Mutta onhan se totta, ettei se aina ole oikein miestä kohtaan, enkä itsekään haluaisi, että hän asioistani muille puhuisi."
– 32, parisuhteessa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – nainen, miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

"Kuinka usein nainen ajattelee seksiä? Miehenä sitä ajattelee useamman kerran tunnissa, ainakin, kun näkee kauniin naisen", kysyy nimimerkki Matti.

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja