Mainos

Miksi jotkut miehet eivät pidä suihinotosta? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi jotkut miehet eivät pidä suihinotosta? Ongelma ei ole taidoissani, ainakaan kukaan ei ole niistä valittanut”, kyselee nimimerkki hämmentynyt suuseksi-ekspertti.

Näin miehet vastasivat

”Hmmm... Mitä jos luulet vain, että olet hyvä? Ei kukaan mies sano siinä kesken tai jälkeen imuttamisen, että olitpa huono. Mutta jos olet oikeesti hyvä, niin good for you. Enkä epäile, kyllä uskon. Testi olisi ehkä parempi.

Olen kerran saanut sellaisen "suikkarin", että olin varma, että minusta yritetään tehdä luomujauhelihaa tai imeä kivekset paikoiltaan. Sen jälkeen, kun nainen ehdotti suihinottoa, ehdotin pikapanoa, koska kaamea kiire minne vaan. Myönnän, että tämä hiukan vaikutti siihen, että kuvittelin kaikkien olevan samanlaisia toheloita. En siis tykännyt enää koko suihinotto-ideasta. Onneksi innostuin asiasta uudestaan.

Hyvä suikkari on hyvä kaikilla osa-alueilla. Voisin siis kuvitella, että ehkä muillakin miehillä on sitten samoja kokemuksia, ja siksi eivät tykkää. MUTTA tunnen kyllä miehiä, jotka eivät tykkää, eikä syy ole edes surkea kokemus. Ihan kuten naisetkin, joista moni ei tykkää nuolemisesta. Oppia voi, siihen uskon, sekä tykkäämään, saada ja oppia sellaista hyvää antamaan. Yhden illan suhde ja oikea suhde hiukan eroavat tässä toisistaan. 

Sitten on hetkiä, jolloin ei ole yhtään kiva juttu, jos joku nainen ehdottaa sessiota. Just olet ollut treeneissä, 12 tuntia duunissa tai viikon merillä, etkä ole päässyt suihkuun... Halua nyt siinä sitten innostua ja tykätä.”
– 49, sinkku

"Vaikka naisella olisikin kokemusta suuseksin antamisesta, jokainen mies on silti erilainen. Varmasti on olemassa miehiä, jotka suoranaisesti kieltäytyvät suuseksistä, koska heidän kokemuksena sen osalta ovat olleet vahvasti negatiivisia. He ovat voineet saada traumoja, kun nainen iskee hampaansa kriittisille alueille, tai naiset ovat olleet muusta syystä todella huonoja, ja näiden takia kokemusta ei haluta uusia.

Osa ei taas saa minkäänlaista mielihyvää suuseksistä, koska piuhat eivät vie tietoa aivoihin asti. Tämä on aivan normaalia. Eiväthän kaikki naisetkaan saa orgasmia klitoriksen stimulaatiosta. Se, ettei kukaan ole valittanut taidoistasi, voi johtua parista asiasta, joko olet oikeasti niin hyvä, ettei valitettavaa ole tai sitten mies on sen verran huono, ettei osaa kertoa naiselle, minkälaisesta suuseksistä pitää tai vaikkapa ehdottaa naiselle jotain, jota haluaisi kokeilla saadakseen enemmän nautintoa itselleen. Saman liikkeen toisto tekee suuseksistä huonoa, mutta niin tekee myös se, jos nainen ei nauti siitä mitä tekee."
– 34, sinkku

"En ole kuullut yhdestäkään miehestä, joka ei pitäisi suihinotosta. Voi sellaisia olla, mutta lienevät kuin yksisarvisia. On kuitenkin väärin olettaa, ettei taidoissasi olisi parantamisen varaa vain sen perusteella, ettei kukaan ole valittanut. Harva mies kehtaa ottaa asian puheeksi, jos teet sen heidän mielestään väärin. Suosittelen treenaamisen jatkamista."
– 24, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.