"Miksei Ässissä ajateltaisi isosti?" – asiantuntija patistaa porilaisseuraa todellisen jättisaaliin kintereille

Saako JYP poikki tappiokierteensä? Petteri Sihvonen analysoi kuluneen viikon annin Liigassa 13:48
Petteri Sihvosen mielestä Ässissä pitäisi "ajatella isosti" seuran harkitessa seuraavaa päävalmentajaansa.

Porin Ässien kausi jääkiekon SM-liigassa on ollut toistaiseksi murheellinen. MTV Urheilun asiantuntijan Petteri Sihvosen mielestä sarjan hännille jämähtäneen seuran tulisi ilmoittaa uudesta päävalmentajastaan mahdollisimman pikaisesti.

Ari-Pekka Selin luotsaa Ässiä kolmatta kauttaan. Sihvosen mielestä kausi saisi jäädä Selinin viimeiseksi Porissa. Uuden valmentajan nimeäminen tulisi tehdä nopeasti, jotta tulevaisuutta päästäisiin rakentamaan pian.

– Olen odottanut, että Ässät nimeäisi uuden päävalmentajan, koska sellaisia tietoja on, että Ari-Pekka Selinin kanssa ei jatkettaisi. Ihmettelen, miksei sitä ole tehty vielä, Sihvonen sanoo MTV:n Liigaviikko-ohjelmassa.

Potkuja Sihvonen ei Selinille kesken kauden suinkaan olisi antamassa, mutta jatkon kannalta uuden valmentajan nimeäminen olisi hänen mukaansa tehtävä pian.

– Selin on tehnyt omalta osaltaan hyvää työtä. Ei ole koskaan hyvä seuralle, että annetaan valmentajalle potkut. Seuravan valmentajan on vaikeampi tulla sisään, ja itseluottamus ei ole kohdillaan, jos seura profiloituu sellaisena porukkana, että saattaa potkut tulla.

Sitten päästään itse asiaan. Sihvonen kertoo pyöritelleensä mielessään Ässien tulevan päävalmentajan nimeä. Spekulaatioissaan asiantuntija on päätynyt nimiin, jotka edustavat aivan suomalaisen valmentamisen kärkeä.

– Miksei Ässissä ajateltaisi isosti?, Sihvonen kysyy.

– Kun on kovia nimiä vapaana, miksei Ässät yrittäisi näitä.

Keihin Sihvonen viittaa lausunnollaan? Sen ja paljon muuta asiaa Ässistä voit katsoa Liigaviikosta pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat