Mikko Rantasen tutkapari Nathan MacKinnon kilahti valmentajalleen – kommentoi nyt kohutapausta: "Sitä ei voi hyväksyä"

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon kohautti jääkiekon NHL:ssä raivoamalla joukkueensa päävalmentajalle Jared Bednarille edellisessä ottelussa Calgary Flamesia vastaan. Mikko Rantasen tutkaparina toimiva kanadalainen kommentoi nyt tekoaan.

Vaihtopenkin takana seissyt Bednar oli kommentoinut tilanteessa jotain vaihtoon saapuneelle MacKinnonille. MacKinnon paiskasi vastineeksi käsissään olleen juomapullon lattiaan ja vastasi valmentajalleen kovasanaisesti. Kanadalainen varakapteeni putosi reuhtomisensa aikana myös vaihtopenkiltä alas.

Sportsnetin lähetyksessä asiantuntijat olivat lukeneet MacKinnonin huulilta sanat "tee työsi".

MacKinnon sanoi olleensa järkyttynyt huomattuaan, miten pahalta hänen toimintansa näytti tv-kuvissa.

– Sitä ei voi hyväksyä minun osaltani. En voi tehdä tuollaista. Olin vain turhautunut, että olimme hävinneet kahdeksan yhdeksästä pelistä ja (Calgaryn Matthew) Tkachuk oli tainnut juuri tehdä maalin tyhjiin, MacKinnon sanoi TSN:n mukaan.

Calgary kukisti Coloradon ottelussa maalein 5–3. Colorado on menettänyt tappiokierteensä aikana rajusti asemiaan läntisessä konferenssissa, ja se majailee nyt juuri pudotuspelisijoilla seitsemäntenä.

– Olin todella turhautunut, mutta rakastan Bednarille pelaamista. Kaikki rakastavat hänelle pelaamista täällä, ja otan vastuun teostani, MacKinnon virkkoi.

Bednar otti tapauksen tyynesti.

– Kaikki meistä olivat tuona hetkenä turhautuneita. Pelasimme minusta kaksi todella hyvää peliä, joista olisimme voineet saada neljä pistettä. Minua (purkaus) ei vaivannut lainkaan. Rakastamme Nathanissa ja tietyissä jätkissä meidän tiimissämme tulta, intohimoa ja tunnetta, jolla he pelaavat. Sitä tarvitaan tässä pelissä, se tekee hänestä niin hyvän, joten en koskaan halua hillitä sitä, Bednar vastasi.

MacKinnon on NHL:n pistepörssissä jaetulla neljännellä sijalla iskettyään 44 otteluun tehot 26+40=66. Rantanen on toisena tehoin 20+48=68.


Lue myös:

    Uusimmat